Swatched | Playing Koi | Essie nagellak

Het is even geleden dat ik hier een blogpost schreef. De maand April stond vol met verjaardagen en is het er niet van gekomen.
Ik ben terug en vandaag laat ik een mooie Essie nagellak zien van een hele goede kwaliteit.

Essie nagellak

Nagellak is en blijft toch wel een hobby en toch heb ik recent een 100-tal laken uit mijn stash gehaald en verdeeld. Niet omdat ik ze niet mooi vond, maar ik wilde ruimte maken voor nieuwe kleuren. En me beperken tot enkele merken. Het was nu een allegaartje en de meeste lakken gebruik ik toch maar 1 keer.

Dus opgeruimd en nieuwe gekocht… en daar zat deze van Essie ook bij!

Playing Koi

Deze lak werd een tijd geleden al uitgebracht door Essie. De Limited Edition had de naam Kimono-over.

Ik had geluk dat ik bij mijn Kruidvat nog een kon scoren uit deze LE. En ook nog eens de mooie oranje tint. Of vinden jullie het meer bruin?
Playing Koi is echt een lak voor mij. Ik hou van mooie Koi vissen en heb ze zelf nog niet in mijn vijver, bang dat reigers ze weg komen eten. Echter recent hangt er wel een schilderij aan de muur met prachtige Koi Karpers erin verwerkt!

Het kwastje is wat dikker en ik vond dat eerst erg moeilijk om mee te werken, alles went, ook een vent zei mijn moeder altijd en ook dus kwastjes!

Het is een lak zonder verdere toeters en bellen, geen glitters en shimmers… echter de lak is wel erg mooi qua glans! Echt dat doet Essie goed!

Ik had slechts 2 laagjes nodig om het mooi dekkend te krijgen. EN lakte er daarna een top coat overheen om zo de lak sneller te laten drogen. Ook een beetje olie bij mijn nagelriemen om de look af te maken (zo vervelend als je dan mooie nagels hebt en een kurkdroge huid, zonde).

Essie-nagellak-blogpost-nailpolish-kimono-over-playing-koi-swatch-yustsome-6

Nailart

Omdat ik toch nog wat mistte op mijn nagels en ik nog steeds hoop had die dag dat de zon zou gaan schijnen (NOT) lakte ik op 3 nagels een holografische lak. En heb ik met diezelfde lak op de middelvinger en ringvinger een patroon gestempeld. Dit doe je met stempelplaatjes en een kussentje (HIER TE KOOP: Dashica).

Essie-nagellak-blogpost-nailpolish-kimono-over-playing-koi-swatch-yustsome-8

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Essie nagellak is te koop via het Kruidvat en kost 9,95. Een tip, als je van gokken houdt is te wachten op de 1+1 actie![/ezcol_1half_end]

Hou jij ook zo van nagellak? En wat is jouw favoriete kleur?
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie