Styletone box | februari 2017

Styletone

Normaal laat ik jullie een artikel over nagels zien, echter ik heb dus geen nagels momenteel. Door medicatie en een ongelukje zijn ze afgebroken. Omdat ik toch een artikel wilde schrijven voor vrouw op eigen benen heb ik iets anders bedacht. Ik laat jullie een keer kennismaken met de Styletone box.

Wat is een Styletone box?

Dit is een doosje dat je maandelijks toegestuurd krijgt met onbekende beauty producten, nou ja onbekend… meer de merken zul je hier 123 niet zo snel in de winkels vinden en daarom is het zo leuk om deze box elke maand door de brievenbus te krijgen. Je hoeft er niet eens voor thuis te blijven.

Een box kost,… inclusief de verzendkosten jou maar 12,50 per maand ennnnnn er zit altijd veel meer in qua waarde! Hoe leuk is dat?

Elke maand zit er een boekje bij met leuke tips en uitleg over de producten die je gekregen hebt. Het thema van deze maand is Welcome to the circus… handige beauty producten om snel een look te maken als dat nodig is.

1 | Lord & Berry | Supreme eyeliner 18,-

 

Altijd een zwarte eyeliner? Waarom niet een keer kleur kiezen? Er zijn 3 verschillende kleuren, iedereen ontvangt er 1 van. Soms kan het zijn dat het niet jouw kleur is, gelukkig zijn er ruilgroepen. Ik kreeg de groene kleur en laat groen nu een trend worden. Yes! Ik was uh ben er heel blij mee. Bij blauwe ogen in mijn geval staat groen echt super.

Het potloodje is zacht en werkt prettig mee. Om een mooie wing te maken zul je toch je punt altijd scherp moeten hebben. Gelukkig is deze waterproof, met ons land een must!

Volg Lord & Berry via instagram @lordandberry | Dierproefvrij | 24 mnd

2| Emité | Diamond heart crème | 29,-

 

Dit product is bedoeld om te Stroben, nu is dat geen Nederlands werkwoord, dus hou ik het op verhelderen van je huid. Vooral dan op de wangen, puntje neus en in het kuiltje bij je lippen.

Het is een fijne crème die ook onder je foundation of vermengd met kan worden. Het past bij elke huidtint en dat vind ik dan wel een pluspunt. Het is zuinig in gebruik, je hebt echt maar heel weinig nodig. Tijdens het maken van de look, heb ik hier en daar nog moeten minderen om geen discobal effect te krijgen.

Dierproefvrij, vegan, zonder parabenen | 12 mnd

3 | Manna Kadar | lip-locked priming wand | 22,50

 

Het is een nieuw product van Manna Kadar. Het merk is al vaker teruggekomen in de Styletone box en dat vind ik niet erg. Het is een prachtig merk. Er zijn twee kleuren verstuurd en ik heb de kleur J’Adore ontvangen. Ik blij, deze past beter dan het roze tintje wat ik in mijn boekje zie.

Styletone, box, vrouw op eigen benen, yustsome, review, welcome to the circus, swatch, lipstick, Manna Kadar

Het product is heel zacht en werkt prima met de ingebouwde primer. Het is dus een alles kunner op lipgebied. De finish is niet heel erg glanzend, maar ook niet mat. Ik vind het perfect!
Dierproefvrij, zonder parabenen | 12 mnd

4 | Manna Kadar | Lash Primer | 19,95

Wauw, deze maand twee Mana Kadar producten! We hebben al wat primers voorbij zien komen, maar een voor mijn wimpers had ik nog niet. Niet alleen een Primer, het kan in de nacht ook gedragen worden als een conditioner! Hoezo weer een multitasker erbij? Het maakt je wimpers langer en voller, de vavavoom blik dus? Maar het verzorgt ze tevens en het verwijderen van je mascara is nu een peulenschilletje.

Ik testte dit natuurlijk uit en bij de look foto’s zie je daar een afbeelding van.

Dierproefvrij, parabenen vrij | 12 mnd

5 | Nacomi | body scrub coffee | 5,50

Iets nieuws deze keer! Oh wat leuk! Een body scrub met koffie, daar word je op een maandag vast wakker van. Het is echt gemaakt van koffie en helemaal vegan. Goed voor de cellutitus putjes en de droge huidjes, hoera hoera hoera! Het beloofd je huid strakker te maken,… ik denk dat ik dan een bodypacking nodig heb, maar wil het wel proberen. Je kunt met dit zakje meerdere malen doen en een beetje doet al wonderen, zeggen ze…

Laat het lekker 5-10 minuutjes zijn werk doen (wat ik dan voor mij zie is een koukleumende Sonja die buiten de stralen van de douche staat, maar dat zal wel zo horen). Het ziet er in ieder geval wel erg leuk uit.

Dierproefvrij, vegan, parabenen vrij

Omdat ik zelf niet in mijn nakie een foto wilde schieten heb ik gebruik gemaakt van deze blogster, mijn dank! Bron

De look

Ik maakte er natuurlijk een look mee, nou ja ik heb wel wat uit mijn eigen stash wat aangevuld.

Hierboven zie je de primer op mijn wimpers voordat ik de mascara aanbracht.

De lipstick vind ik echt super! Hier hou ik van. Een kleur die altijd kan.

Zie je ook de mooie highlighter net boven mijn lippen? Het geeft echt een zwoele blik!

En voila! Het oogpotlood combineerde ik met een paarse oogschaduw.
MUA palette Starry Night | Foundation Douglas (stick nr. 2) | Mascara Lookx Booster+ | Blush NYX Chiffon | Wenkbrauwen Beauty UK | Contouring Sans Soucis

Jammer dat je de highlighter niet beter ziet… wellicht toch iets te veel gepoederd met Wibo Fixing Powder 🙂

Al met al vond ik het weer een geslaagde Stylerone box met een waarde van rond de 90,- en dat is niet mis als je bedenkt dat ik er maar 12,50 voor betaald heb.
Ik vind dit echt leuker dan een bosje bloemen hoor!

Wil je ook een keer kennismaken met deze box? Klik dan HIER.


Bedankt voor jouw bezoekje en tot een volgende keer! XXX Sonja

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie