Sonja to the rescue | nagelverzorging | Maybelline Dr. Rescue

Dr. Rescue | hulp bij nagel ongemakken

Het mag duidelijk zijn dat ik mijn handen graag troetel. Is het met nagellak of een nailart, echter er hoort ook verzorging bij.
Mijn nagels zijn puur natuur, dit vergt onderhoud en ik laat je vandaag zien wat ik graag gebruik.

rescue-maybelline-remover-nagelolie-sos-balm-yustsome-review-nagelverzorging-promo Dr. Rescue

Shoppen in Duitsland

Vandaag laat ik je kennismaken met Maybelline Dr. Rescue producten. Helaas nog niet in Nederland te koop (wel de top coat, base coat en peel-off base coat), daar moet je voor naar de DM-drogisterij in Duitsland.
Ik kan je aanraden, als je net als mij op je budget let, hier een keer per kwartaal naar toe te gaan. De prijzen zijn ontzettend gunstig.
Zo ligt haarverf tussen 1,79 en 4,95 waar wij in Nederland 13,95 voor betalen.
Of wasmiddel, maar ook geweldige merken als Balea met een ruim assortiment aan douche producten, shampoo en conditioner en daar begint de prijs bij 0,89.
Duitsland heeft ook een ruimer assortiment aan natuurlijke cosmetica, mocht je daar in geïnteresseerd zijn.


Maybelline | Dr. Rescue

Nagellak remover

Ik koos voor deze producten omdat er een nagelolie, een cuticle balm en een remover van deze lijn is. Vaak probeer ik alles van 1 merk te kopen, omdat het op elkaar is afgestemd.

Als eerste maak ik altijd mijn nagels schoon met een aceton vrije remover. Aceton is eigenlijk funest voor je nagels. Daarom moet je uitkijken met wat je koopt.
Deze remover testte ik ook op een glitterlak en ik ben zeer tevreden, mede doordat ik niet hoefde te ‘soaken’ (met een watje 10 minuten blijven zitten).

rescue-maybelline-remover-nagelolie-sos-balm-yustsome-review-nagelverzorging-5 Dr. Rescue

De reiniging is heel prettig en mijn nagelbed voelt zacht aan. Het is gelijktijdig ook gevoed door de aanwezige avocado-olie extracten. Een ander voordeel van deze remover vind ik de geur, die is helemaal niet sterk. En daar is mijn man blij mee, want die vind het vaak zo stinken in huis. En aangezien ik vaak lak, stinkt het ook vaak.

De prijs ligt wel wat hoger en ik betaalde er 3,95 voor en dan krijg je 125 ml.
Een andere aceton vrije nagellak remover die ik je kan aanbevelen is die van Essence. Pak dan ook de roze fles 0,99 of de paarse (nailart) voor 1,49.

D55321/1 INGREDIENTS ETHYL ACETATE ALCOHOL AQUA / WATER GLYCERIN PARFUM / FRAGRANCE PERSEA GRATISSIMA OIL / AVOCADO OIL BENZYL SALICYLATE BENZOPHENONE-1 BENZYL ALCOHOL BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL HEXYL CINNAMAL LIMONENE EUGENOL LINALOOL GERANIOL HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE CI 42090 / BLUE 1

Cuticle balm

Ik heb graag in mijn tas een handcrème om de droge handen tijdig in te smeren, echter een balm ontbreekt ook niet. Mijn andere was op en dus nam ik deze mee.

rescue-maybelline-remover-nagelolie-sos-balm-yustsome-review-nagelverzorging-2

 

Een combinatie van Jojoba-olie en Sheabutter betovert het nagel oppervlak na slechts één minuut en zorgt in een mum van tijd voor gezond uitziende nagels. Het belooft al na zes weken volledig herstel van je nagels.

De stick ruikt fris en is goed in gebruik, de dop blijft op zijn plek, stevig. Ik heb wel eens meegemaakt dat deze dan open en bloot in de tas kwam te liggen met viezigheid erop (lipbalm) dat wil ik liever niet meer.

rescue-maybelline-remover-nagelolie-sos-balm-yustsome-review-nagelverzorging-3

Ik betaalde hier 2,95 voor en dat is een leuke prijs. Een lipbalm betaal je vaak ook deze prijs en waarom niet voor je mooie nagels.
Het gebuik valt best mee, alhoewel je deze iets sneller slijt.
Een andere tip is om deze cuticle balm aan te schaffen: Sally Hansen Cuticle Rehab en die kost 8,95

D173431/1 INGREDIENTS OCTYLDODECANOL POLYBUTENE PETROLATUM ISOPROPYL MYRISTATE POLYETHYLENE OZOKERITE DIISOSTEARYL MALATE BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER CANDELILLA CERA / CANDELILLA WAX VP/HEXADECENE COPOLYMER CAMPHOR PARFUM / FRAGRANCE MENTHOL PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE TOCOPHEROL TOCOPHERYL ACETATE CITRAL LIMONENE CI 42090 / BLUE 1 LAKE

Nagelolie

rescue-maybelline-remover-nagelolie-sos-balm-yustsome-review-nagelverzorging-1 Dr. Rescue

En dan mijn absolute favoriet om te gebruiken is een nagelolie. Het zorgt ervoor dat je nagelbed gevoed word en uitdroging voorkomen. En uitdroging, dat moet je zien als een blad aan een boom. Zodra deze geen voeding meer krijgt wordt deze broos en dor en valt van de boom. Als je snel brekende nagels hebt dan is olie een uitkomst.

[ezcol_1half]rescue-maybelline-remover-nagelolie-sos-balm-yustsome-review-nagelverzorging-4[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]rescue-maybelline-remover-nagelolie-sos-balm-yustsome-review-nagelverzorging-7[/ezcol_1half_end]

Een spa momentje kun je thuis ook creëren door de nagels af en toe goed in te vetten en dan katoenen handschoentjes aan te doen en zo te gaan slapen. Ik doe dit al een aantal jaar en merk dat vooral in de winter er veel behoefte aan is. Dus pappen en nat houden!

Zoals je ziet is deze olie opgebouwd in 3 laagjes, die je voordat je het aanbrengt moet mengen (schudden).  De eerste fase met olie-basis onderhoudt de nagelplaat en nagelriemen. De tweede fase met Gloss base geeft de nagels een gezonde en stralende verschijning, De derde fase van hydraterende basis van water levert nagels en nagelriemen gehydrateerd resultaat. De geur is aangenaam en wil je geen vettige nagels, dan masseer je de olie goed in en de rest over je handen!

Ik betaalde hier ook 2,95 voor. Er zijn in Nederland ook producten als olie te koop van bijvoorbeeld Essence. Recent reviewde ik nog die van de Lidl (tijdelijke verkoop) en een die ik heel graag gebruik, maar soms net te duur vind, is die van Herome dit is een pen die met een kliksysteem werkt.

DIMETHICONE ● PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL / SWEET ALMOND OIL ● AQUA / WATER ● PROPYLENE GLYCOL ● GLYCERIN ● ISOPROPYL MYRISTATE ● ALCOHOL DENAT. ● PHENOXYETHANOL ● PARFUM / FRAGRANCE ● SODIUM CHLORIDE ● SODIUM BENZOATE ● LIMONENE ● SODIUM HYALURONATE ● HYDROXYCITRONELLAL ● LINALOOL ● CARAMEL ● CITRONELLOL ● CI 14700 / RED 4 ● CITRIC ACID ●

Bedankt voor je bezoekje en tot een volgende keer!

Liefs Sonja

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie