Wat deelnemers zeggen over Vrouw Op Eigen Benen

Georgine,

Ik kan mijn samenwerking met jou met 3 kernwoorden omschrijven.

PRETTIG
Onze eerste ontmoeting was leuk, relaxed en open. Ik kon mij identificeren met jouw verhaal. Een sterke vrouw die weet wat ze wil, maar ook wat ze niet wil.

LEERZAAM
Je hebt bijna alle vragen die ik had beantwoord. Tegelijkertijd heb ik met je kunnen sparren en samen ook gerelateerde zaken ontdekken. Ik kwam soms energieloos aan bij de afspraken en ging weg met een boost.

TOEKOMST
Voor de toekomst zie ik zeker mogelijkheden voor een samenwerking.

Ik vind de sessies geweldig en eerlijk. Ik zie mijn droom uitkomen. Deze mevrouw is richting jou zowel open en eerlijk als concreet. Je kan jezelf zijn en jouw “hart” storten. Ze leeft echt met je mee. Kortom: ik voel mij al geholpen.

Georgine zorgde ervoor dat ik weer focus kreeg op het doel wat ik wilde bereiken. Stap voor stap namen we alle punten door en hierdoor dwaalde ik niet af. Elke stap heeft een deadline en daardoor houd ik beter overzicht.

Georgine denkt mee, geeft bruikbare tips en houdt het overzicht. De strategiesessie van Vrouw op Eigen Benen is ook een echte aanrader!

Onlangs heb ik de klusworkshop gevolgd via Vrouw op eigen benen.

Het was een leerzame cursus, waarbij ik heb geleerd over de veiligheid bij klussen en het gebruik van goed gereedschap.  De theorie werd afgewisseld met praktijkopdrachten. Zo hebben we electradraden door leidingen getrokken, zodat het een lamp ging branden die via de schakelaar werd bediend. Verder hebben we gaten in verschillende type muren leren boren en hebben we een zaagopdracht gedaan. Hoewel ik meer praktijkopdrachten had willen doen en ook echt iets tastbaars had willen maken voor eigen gebruik, is deze workshop zeker voor een beginnende klusser echt een aanrader.

Ik vind het een leerrijke en leuke cursus.

De opzet en het feit dat je in de praktijk zelf kleine problemen aanpakt zorgen dat je beter betrokken raakt bij de cursus. Ook een belangrijk aspect is dat Justin zich heel vriendelijk , open en geduldig opstelt naar de cursisten toe wat ik als zeer prettig ervaar.

Ik zeg ga zo door en ik houd mij aanbevolen voor een volgende cursus.

Ik ben erg enthousiast over de cursus.

Van tevoren dacht ik dat anderhalf uur per keer misschien vrij kort zou zijn, maar eigenlijk vond ik het juist omdat mijn energieniveau niet optimaal is, heel prettig zo. Ik vond het een veilige sfeer waarin ik alles durfde te vragen. Jullie hebben de cursus ontzettend goed verzorgd, ook wat betreft drinken en versnaperingen. Ik vind het heel attent dat je glutenvrije koeken voor me had gehaald en de muntthee met honing vond ik ook heel lekker.

Ik voel me na deze cursus geen automonteur maar wel veel zekerder over waar ik op moet letten bij mijn auto en bij een bezoek aan de garage. In Justin heb ik een aardige betrouwbare monteur leren kennen waar ik met vragen en met mijn auto bij terecht kan. Zoals gezegd lijkt een soortgelijke cursus met betrekking tot klussen in huis me ook nuttig.

T.T.- Workshop “Leer je eigen auto kennen”

De cursus Assertiviteit was erg leerzaam. Dankzij confronterende oefeningen zag ik snel in welke ‘fouten’ ik maak. Jennifer (de coach) was erg geduldig en rustig, waardoor ik ook snel rustig werd. Ze wist snel een veilige omgeving te creëren waardoor de groep heel open was.

Ik wil Jennifer en Georgine bedanken voor een fijne en leerzame middag.