Make-up look met de Styletone Box Maart

  • Door Sonja

Hallo dames, vandaag laat ik jullie wederom even de Styletone Box zien en de look die ik er mee gemaakt heb.
Ik ga vluchtig door de artikelen heen die er dit keer in zaten. Ik hoop dat jullie er ook zo’n zin in hebben als ikzelf!

Styletonebox-review-yustsome-maart-vrouwopeigenbenen-PROMO

De Styletone van afgelopen maand (Maart) was weer goed gevuld met bruikbare producten. En ik moet zeggen dat er af en toe een tralalala (minder leuk) box bij zit, maar de laatste keren kan ik wel stellen dat ik een gelukkig mens werd bij het openen van mijn doosje!

Bellapierre cosmetics | Kiss proof lip crèmes | 20,-

NUDE / ORCHID / HOTHEAD

Van het merk Bellapierre Cosmetics zit er een prachtige lip product in de box. Het is er een met een matte finish, waar ik persoonlijk heel erg van hou.
Ik kreeg de nude kleur en ik dacht eerst ‘gadverdamme’ want ik ben toch echt het type van lekker knal. Toch ontdekte ik dat deze nude kleur eigenlijk mijn lieveling nude kleur is en ik werd een stuk blijer. Anderen konden dus nog een andere kleur ontvangen.

Styletonebox-review-yustsome-maart-vrouwopeigenbenen-2

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

De lip creme brengt echt super mooi aan en zodra het opdroogt heb je een prachtige tint op de lippen. Echter ik merkte wel dat hij plakte! Ik weet niet of het lag aan wat ik at, maar ik had echt een PATEX gevoel! Klein puntje als je bedenkt dat die lipstick na 2 donuts, een maaltijd bij Tony’s wok, Fellows Winterwonderland koffie en een zakje snoep van de Jamin overleefde afgelopen zaterdag! 🙂 Het gaf inderdaad niet af (kiss proof op mijn hand) maar liet wel sporen achter op mijn koffiebeker.

Lookx | Blending brush | 18,95

Een goede kwast is echt een musthave in je make-up routine. En het kan je look zeker verbeteren! Deze LOOKX Blending Brush is een mooie kwast om je oogschaduw met diverse tinten aan te brengen. Het is gemaakt van hoge kwaliteit nylon, hierdoor kan het goed je pigmenten opnemen en zorgt het ervoor dat het gelijkmatig verdeeld. Het kan zowel gebruikt worden voor een droge- of natte manier van aanbrengen.

Het kwastje en ikzelf moesten nog even aan elkaar wennen. Het is echt superfijn, maar als je al jaren je Real Technics gewend bent is dit even een vreemde eend in de bijt! Goed na wat stoeien werd mij duidelijk dat deze een wat hardere aanpak nodig had om 50 shades oogschaduw op mijn oog te toveren!

NOTE | Ultra black dipliner | 8,95

Gelukkig is een eyeliner nog steeds hip en trendy en komt NOTE deze keer in mijn box met een dipliner. Het is een intens zwarte kleur en tovert een prachtige zwarte lijn met behulp van het scherpe puntje. Het voordeel is toch wel de snel drogende formule met amandel olie en vitamine E wat tevens een verzorgend effect heeft op je wimpers. De anti-oxidanten die het product bevat zorgen ervoor dat je een beetje anti-aging effect bereikt, het beschermt je ogen tegen traanogen en kriebelen!

Ik moet zeggen dat ik nog niet zo makkelijk een wing aangebracht heb als met deze NOTE dipliner! Wauw. Ondanks dat ik met mijn linkeroog bijna niks meer zie, kon ik toch zonder geknoei aan de slag! En ik ben zelfs als een chirurg kei cool gebleven!

CITY COLOR | Eye brow kit | 9,95

Aaaaah van dit merk kocht ik zelf al eens een contour palette en dat was best wel een tof dingetje, maar omdat de formule creme was, heb ik het snel weer aan de kant gelegd, ik kreeg er niet de fun van te pakken. Dit keer tref ik 3 poeders aan en een primer. Er zit zelfs een zwarte tint bij. Nu is dat voor mij niet echt geen optie, maar er zijn zat dames die een mooie volle wenkie willen neerzetten. Ik durf dat persoonlijk niet hoor. De primer zorgt ervoor dat de wenkbrauwen op haar plaats blijven en in vorm.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Een kwastje zit erbij en tevens een klein pincet om die paar haartjes die ‘in het wild’ groeien wat te verwijderen! Ik moet zeggen dat poeders wel mijn favoriet zijn wat betreft het aanbrengen van iets voor de wenkbrauwen. Toen ik nog geen speciale items bezat voor de wenkbrauwen gebruikte ik een mascara die eigenlijk niet meer goed werkte voor de wimpers, maar zeker nog genoeg kleur bezat voor mijn wenkbrauwen! Daarna begon ik met een mooie tint oogschaduw en ik heb ook nog andere producten geprobeerd, maar kom telkens terug op een poedertje!

HIKARI | Pressed silica powder | 15,00

Een beste vriend zal een finishing poeder zeer zeker van mij worden. Omdat het zorgt dat je gezicht er net even wat mooier uitziet. Ik krijg er dan een satijn achtig velletje van en gebruik eigenlijk nooit een settingspray meer sinds ik dit ontdekt heb. Het zorgt er ook voor dat de fijne lijntjes en wat rimpeltjes als een soort van Photoshop filter op je gezicht aan de retoucheer gaan.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Ik had zondag een foto sessie en gebruikte dit poeder om mijn look mee te finishen en ik kreeg een compliment over mijn make-up dat er niets meer aan gedaan hoefde te worden door de visagiste dus dat is een mega compliment voor mij! Alleen mijn lipstick was toe aan een beetje upgrade!

Het waren weer 5 prachtige items om een look mee te maken en dat heb ik ook voor jullie gedaan.

Styletone Look

De City Look op mijn wenkbrauwen met de kleur brown. Waarna ik ze nog wat in vorm gebracht heb met de Essence lash & brow gel.
Van NYX pakte ik mijn Sex Bomb palette erbij en heb met het Lookx kwastje de oogschaduw aangebracht.
Natuurlijk zette ik een lijn/wing met het NOTE dipliner product en ik was zo blij dat die erg goed uit kwam.
Mijn mascara is deze keer van Oriflame Smokey Eyes.
Op mijn wangen heb ik wederom NYX en dan de Baked Blush in de kleur Chiffon.
Highlighter is van RL de Young. En het beetje contour komt van mijn Sans Soucis palette.
Mijn foundation is ook van NYX de Stay Matte but not flat. Voordat ik die aanbreng doe ik een primer van Gosh gebruiken, zodat alles langer op haar plek blijft. En het zorgt er bij mij ook voor dat ik geen masker effect krijg.
Op mijn lippen draag ik de lip crème van Belle Pierre natuurlijk! En als er iemand niet blij is met haar kleur,… ik neem het graag over! I love matte!
En mijn look maak ik ten einde met de HAKIRI finishing powder!

PS Let op dat het witte poeder een beetje op je kleding kan komen, niet wrijven maar fohn het er af, dan krijg je geen strepen!

Achterin het boekje ontdek je nog een foto van mij! Daar staat mijn geposte foto van Instagram! Leuk he?

Bedankt voor je bezoekje!

3 antwoorden
  1. Sonja
    Sonja zegt:

    Inderdaad! Hihihi terwijl mij juist ook die paarse geweldig lijkt! Zal ik hem van je overnemen? Ik betaal er wel wat voor!

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie