Fantasie bloemen nailart | High Heels

Hallo lieve dames,
Vandaag ben ik weer bij Vrouw Op Eigen Benen om jullie weer kennis te laten maken met een nieuwe nagellak en een nailart die ik erop gemaakt heb.
Deze keer review ik de mooi lak High Heels van het merk Only You dat exclusief te koop is bij onze ICI Paris XL winkels.

High Heels | 228 | 5,50

Een gezellig roze lakje, dat hier op de foto’s feller is dan in werkelijkheid. Dan is het meer naar fuchsia geneigd. Dus altijd zelf even de gok durven wagen om deze online te kopen, wat ikzelf gedaan heb. Echter ik heb er geen spijt van, de kleur fuchsia had ik nog niet zoveel.

Only-you-ici-paris-high-heels-voeb-yustsome-beauty-blogger-2

De lak is hier beter te zien, het kwastje breed en lakt goed mee met jouw beweging. Echter let op de lakken zijn wat dunner dan ik gewend ben en ondanks dat de dekking top is, kan het in je nagelriemen lopen!  En dat willen wij niet, dus hou een beetje afstand.

only you, nagellak, ici paris, high heels, yustsome, swatch, nails, nailpolish, pink

Ik lakte deze in slechts 2 laagjes op mijn nagels en ik moet zeggen dat het aardig gelukt is om niet te knoeien (2 missers op mijn middelvinger, maar met een klein kwastje/penseel gedoopt in remover, lukt het je om de uitglijders te herstellen).

Nailart

Zoals ik vaak lak draag, 2 dagen simpel, zonder toeters en bellen en daarna maak ik er vaak nog een nailart op. Omdat ik het dan weer te saai vind worden! Ha… deze keer koos ik voor een fantasie bloem-achtige nailart. Niet perse ergens van afgeleid, gewoon wat in mijn drukke koppie omhoog kwam!

only you, nagellak, ici paris, high heels, yustsome, swatch, nails, nailpolish, pink

Wat heb je nodig?

Een dottingtool, heb je dit niet? Een knopspeld, een satéprikker… alles waar je maar mee kunt dotten is prima!

Pak een stukje plastic en dep daar wat lak op. Pak nu je tool en dip de punt er in. Snel naar je nagel en zet je dots, niet te hard drukken, het hoeft net de nagel te raken. Een drietal dots en dan weer dip je je tool in de lak.

De blaadjes maakte ik met een striping penceel. Dat is een kwastje met een heel dun en lang stukje haren, welke ook zo te koop zijn inclusief kleur of je koopt ze op Ebay/Alie los per 3 of zo voor nog geen 0,89 cent.

Zo kun je met een dottingtool ook diverse patroontjes maken…

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

 


Let op dat je de lak goed laat drogen. Te snel je top coat erop kan streepvorming geven, ja ook bij mij! Al met al is het een vrolijke nailart geworden waar ik in de winkels veel complimentjes over kreeg!

 

Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer!

only you, nagellak, ici paris, high heels, yustsome, swatch, nails, nailpolish, pink

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie