Ik wist vroeger nooit wat ik wilde worden.

Het enige wat ik wist, was dat ik op kantoor wilde werken en dat ik mensen wilde helpen. Na mijn opleiding, rolde ik in het vak salarisadministrateur. Jaren later kreeg ik een baan bij een software leverancier, van een salaris en personeelssysteem. Vanaf dat moment, help ik dagelijks salarisadministrateurs en HRM medewerkers met hun vragen over de salarisverwerking of arbeidsvoorwaarden.

Later merkte ik, dat ik door mijn ervaring als salarisadministrateur, ook weer mensen uit mijn vriendenkring kon helpen. Het waren altijd dezelfde, terugkerende vragen over arbeidsvoorwaarden. Er werd mij gevraagd om bezwaarbrieven te schrijven, omdat sommige vrienden niet wisten dat ze bezwaar konden indienen en welke voorwaarden daar aan vast zaten.

Het deed mij goed, om mensen te helpen en zelfverzekerder te zien worden. Doordat ik, hen alleen maar leerde wat hun rechten waren!
Ook in mijn baan zie ik hoe klanten opbloeien door ze stap voor stap iets uit leggen. Het lijkt mij zo mooi als iedereen zijn of haar kennis verspreidt, waardoor iedereen een stuk zelfverzekerder door het leven wandelt.

Ik geloof dat ik door middel van mijn blogs op de website “Vrouw op eigen benen” mijn kennis kan verspreiden.

Veel leesplezier!
Georgine