Site@ble

Webstudio:

Ben jij de inspireerde ondernemer waar ik voor aan de slag mag gaan? Je bedrijf goed online. Vertel en ik zorg dat je flaneert op het web, zodat jij je kan richten op je onderneming.

Graphic design:

Grafisch ontwerp en teksten zijn erg belangrijk bij de uitstraling en communicatie naar jouw klanten. Wat moet je bedrijf uitstralen? Wat wordt jouw gezicht van je bedrijf? Ik help je graag een merk te bouwen!

Virtueel assistent:

Kom je als ondernemer ook tijd te kort voor het aanmaken en bijhouden van je social media kanalen? Staat website bijwerken nog steeds op je to-do-lijst? Ik help je graag zodat jij je bezig kan houden met ondernemen. Voor meer info ga naar

www.siteable.nl

Photobelle

Vrouw op eigen benen werkt samen met fotografe Anabel Gomes van Photobelle.
Ze is vaste fotografe van de evenementen die Vrouw op eigen benen organiseert.
Voor meer informatie klik hier!

De Bierfabriek Almere

Vrouw op eigen benen heeft een samenwerking met de Bierfabriek Almere.
De Netwerkborrel VOEB vindt plaats in de Bierfabriek Almere.
Bierfabriek is brouwerij, restaurant en café in één. Ze brouwen hun eigen bier, serveren boerderijkip van de houtskool BBQ en draaien funky muziek. Dat jij je thuis voelt, vinden zij het allerbelangrijkst. En daarom mag je hun bier zelf tappen, het kippetje met je handen eten en de pindaschillen op de grond gooien.
Voor meer informatie klik hier.

Pantyspecialist.nl

Elk stel vrouwenbenen heeft een mooie panty nodig. Zo ook Vrouw op eigen benen! Vrouw op eigen benen heeft een samenwerking met Pantyspecialist.nl.

Pantyspecialist.nl heeft een groot aanbod van verschillende soorten panty’s. Ben je op zoek naar iets aparts dan ben je bij hun op het goede adres, maar ook voor de basis panty’s kan je bij hun terecht.

Om het nog leuker voor je te maken krijg je als bezoeker van de website Vrouw op eigen benen 10% korting als je de kortingscode van Vrouw op eigen benen gebruikt! Neem snel een kijkje op de website van Pantyspecialist.nl en zoek een leuke panty uit. Voor de korting gebruik je de kortingscode VoEb-PS18

Bol.com

Mijn boekentip van de week bevat affiliatie links van Bol.com.

Dit betekent als je op zo’n  link klikt en een aankoop doet, ik hiervoor commissie ontvang. Voor jou betekend dit geen extra kosten. Het biedt mij alleen de mogelijkheid om de extra kosten van de website te financieren.

Ongeacht ik wel of geen commissie krijg, ik promoot alleen een boek waarvan ik heb genoten of vindt dat een ander daar iets van kan leren! Bedankt voor je begrip, steun en het lezen van de boekentips.

https://www.daisycon.com/nl/