Sparringspartner

ME-time

Soms ontmoet je iemand waarmee het meteen klikt.
Als ondernemer is het helemaal ideaal als je zo iemand vind als sparringspartner. Marjon en ik (Georgine) hebben zo’n klik met elkaar en vertellen in deze blog hoe wij dit ervaren

Marjon: Ik heb Georgine ontmoet bij een workshop van Beryl Valpoort. (ME-time)

Ik vertelde iets over mijn zoon etc en Georgine haakte er vrijwel snel op in. Wat blijkt, haar zoon is 1 jaar ouder dan die van mij, en wij schelen zelf ook 1 jaar. #toevalbestaatniet

Ik kon Georgine helemaal niet, maar voelde wel dat ik moest connecten met haar. Ik zag meer in haar wat nog niet aan het bloeien was. Het zaadje wachtte enkel om bewaterd te worden.

Al snel volgden er afspraken, en gingen wij samen naar allerlei netwerkevents. Vanaf dat moment zijn wij niet bij elkaar weg te slaan. Wij zien elkaar nauwelijks, maar op de achtergrond zijn wij op zakelijk vlak bijna dagelijks met elkaar bezig.

We geven elkaar feedback waar nodig, en zo ontstaan er nieuwe ideeën die ons weer een paar meters verder brengen.

Nu zijn wij een anderhalf jaar verder, en wij zijn enorm gegroeid als persoon. Met als effect dat onze onderneming meer vorm begint te krijgen.

Ik krijg enorm veel energie en kracht met Georgine als sparringspartner.

Dank je wel Georgine, Vrouw op eigen benendoor-de-storm

Marjon Hartman

Georgine:

Bijna was ik niet bij het event van Me-time geweest en had ik Marjon ook nooit ontmoet. Op weg naar het event zat ik vast in de file. Ik had de neiging om weer terug naar huis te rijden.
Maar gelukkig wilde de andere deelnemers op mij wachten.
Achteraf ben ik blij dat ik toch kon komen.

Op het event van Me-time bleken Marjon en ik heel veel overeenkomsten te hebben. Bijna van dezelfde leeftijd, alletwee alleenstaande moeder van een zoon van ongeveer dezelfde leeftijd, dezelfde sterrenbeeld enz. Het leek net of ik Marjon al heel lang kende!

We besloten om samen naar netwerkevents te gaan. Zij vanuit haar onderneming en ik om te ontdekken wat ik wilde gaan doen. Hoe meer wij naar netwerkevents gingen, hoe meer dingen om mijn pad kwamen.

Marjon ziet mijn kracht, wanneer ik het zelf niet zie. Zij motiveert mij en als ik het even niet zie zitten dan geeft zij mij kracht, zodat ik op nieuwe ideeën kom. Ondernemer zijn kan soms eenzaam zijn en daarom ben ik blij met Marjon als vriendin/sparringspartner! We hebben bijna dagelijks contact. Na onze gesprekken zien we het alle twee weer helder! Wij doen alle twee onze eigen ding. Maar wij gunnen elkaar onze successen en geven elkaar raad. Het is heerlijk als iemand je wilt aanhoren als je iets niet begrijpt of gewoon iets kwijt wilt. We lachen soms om dingen die wij tweeën alleen begrijpen. Omdat zij zelf ook ondernemer is, begrijpt ze waar ik het over heb!

Marjon is een krachtige vrouw! Ik heb de weg naar waar ze nu is van dichtbij mogen volgen. Dit heeft ze met hard werken bereikt! Ondanks wat ze allemaal heeft meegemaakt blijft ze positief en geeft ze voorlichting aan mensen. Niet alleen over huiselijk geweld, maar ook over netwerken als ondernemer. Ik ben super trots op haar!

logo-voeb

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie