PS Stay All Day Primer

Inmiddels weet jij net als ik dat make up best prijzig is. Als je 2 high end producten koopt ben je al bijna €100,- kwijt (of meer).
Ondanks ik echt ook liefde heb voor high end merken als Dior, Nars, Givenchy, Smashbox, Mac en zelfs Chanel weet je, als je mij een beetje kent of volgt, dat ik van budget producten houd.
Ik vind het geweldig als ik een product vind van onder de €15,- en die dan ook nog eens net zo goed of beter is dan een product die minstens 1 tot 2 keer zo duur is. Neem nou de foundation van Mimax, Sleek of van Milani, die niet of nauwelijks onder doen voor een duurdere foundation van bijvoorbeeld Mac, Bobby Brown of Nars. En zo zijn er nog meer producten op de markt van budget merken die goed hun werk doen.
Ik was laatst bij de Primark in Zaandam en natuurlijk deed ik een rondje om de schap met make up. Je kunt vrijwel alles vinden wat make up betreft bij deze winkel, kwasten, foundation, lippenstiften, wenkbrauw producten, etc. etc., maar dus ook primers. Ik besloot gezichtsprimer uit te proberen genaamd PS Stay All Day Primer.
PS Stay All Day Primer
De Stay All Day primer is qua structuur een crèmige primer die tweetal dingen belooft waardoor ik er nieuwsgierig naar werd. Het lijkt op een witte dagcrème maar dan net ietsjes dikker dan een normaal crèmepje. Misschien is dikker niet de juiste omschrijving, maar iets voller. Er zitten geen siliconen in. Wel glycerine en water. Het voelt voor een primer erg licht aan op mijn gezicht. Qua geur is het niet heel bijzonder. Er zit wel parfum in maar ik vind het zelf ruiken naar komkommer. Geen nare geur dus.

Crèmige, lichte structuur

Ik heb het een aantal keren opgehad om te kijken of het product het beloofde ook waar kan maken en ben tot de volgende conclusie gekomen.
“Extends the wear of make-up”
Hiermee wordt bedoeld dat je make up langer blijft zitten doordat de make up hecht aan de primer.
Helaas overleefde mijn make up het niet op sommige plekken na een lange dag werken. Na de lunch begon mijn T-zone te glimmen en moest ik mijn gezicht deppen met een blotting paper. Ik moet hierbij vermelden dat ik een vettige T-zone heb en er niet aangegeven is dat de primer helpt met een vettige huid. Op de rest van mijn gezicht bleef mijn make up wel goed zitten. Mocht jij geen vettige of gecombineerde huid hebben, dan zal je dit probleem niet ervaren.
“Smoothes skin to create the perfect base for make-up”
Mijn huid voelt inderdaad zacht aan maar vooral egaal, lekker gladjes. Erg prettig bij het aanbrengen van mijn vloeibare foundation maar ook voor mijn poeder foundation. Dus dit is absoluut waargemaakt!
Rechts de primer aangebracht. Je kunt zien dat mijn huid er gladder uitziet en dat er een laagje overheen ligt
Voor een tube van 30ml betaal je €4,-. Het is na openen nog 12 maanden geldig. Het is niet heel zuinig in gebruik, gewoon normaal dus denk wel dat het voor die 12 maanden al op is.
Voor een tube van 30ml betaal je €4,-. Het is na openen nog 12 maanden geldig. Het is niet heel zuinig in gebruik, gewoon normaal dus denk wel dat het voor die 12 maanden al op is.

Primark does it again 30 ml voor €4,-

Meer over mij kun je vinden op YouTube, WordPress, Facebook, Bloglovin & Instagram onder de naam Charmaine Anna.

XxX

Charmaine Anna

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie