Lente Musthaves

Ja, op 20 maart mogen wij de lente weer verwelkomen. En dit uiteraard ook in onze kledingkast. Daarom vandaag een blog om samen alvast in de lente vibe te komen. Trenchcoats, Biker jasjes, gekleurde tops en sneakers mogen in mijn ogen niet ontbreken. Benieuwd welke op mijn verlanglijstje staan? En hoe je deze combineert? Stay tuned!

 

Trenchcoat

De trenchcoat, een klassieker en mijn favoriet sinds de middelbare school. Het maakt iedere outfit af, meestal wordt het gezien als een elegante kledingstuk, maar ik draag deze bijvoorbeeld ook casual met sneakers. Er zijn namelijk geen regels voor je eigen stijl. Dus mix en match met de voorbeelden(optie) tot je de Trench vibe voelt.

 

 

Biker jacket

Faux of real leather, het maakt niet uit want het effect van een biker jacket blijft hetzelfde. Het kan stoer en tegelijkertijd ook sexy zijn. You choose. Het hangt er uiteindelijk van af hoe je dit combineert. Ga je voor high heels, in combinatie met een highwaist broek en blok hakken? Sexy it is. Verruil je de blok hakken voor sneakers dan heb je een stoere look. Ik ging laatst voor een look die er tussen in zat. Ik droeg mijn rode Zara Biker jacket(vergelijkbare van de Bershka) met een rok, een open top en stoere boots. Vrouwelijk, maar door de boots toch stoer. Hoe combineer jij je biker jacket?

 

 

Truien(tops)

De extreem koude dagen zijn voorbij, maar ik ben steeds besties met mijn truien. Zelf heb ik twee kobalt gekleurde truien die ik altijd uit de kast trek als ik voor een zwarte broek ga. Ga je uit eten en wil je een glamorous top? De zwarte choker top van Even &Odd geeft je dat effect. Heb je net als ik liefde voor gestreepte truien? Do it like Missguided, die gestreepte trui is voor mij een winner. De kleuren rood en zwart staan hier prachtig bij. Wil je een andere kleur? Combineer er op los, tot je jouw gouden combinatie gevonden hebt. Yes, you can do it!

 

 

Sneakers

Ik ben nog net geen sneaker-freak, maar door de jaren heen heb ik genoeg sneakers aan mijn voeten gehad. Nikes staan bij mij nog altijd op nummer 1, want mijn voeten krijgen hier altijd de Royal treatment. Normaal ben ik van de Air Max 1, maar ook de Huarache’s hebben mijn hart. Ze lopen heerlijk. De zilveren Huarache’s op de bovenstaande afbeelding staan om deze reden en door de toffe kleur op mijn wishlist. Ben je meer van de platforms? De licht grijze van Even&Odd zijn alledaags en passen vanwege de lichte kleur bij meerdere outfits #goals.

 

Voordat ik afsluit nog even een check:

Trenchcoat? Check. Biker jacket? Check. Trui-top? Check. Sneakers? Check

 

Alles check?

 

Jouw kledingkast is lente-proof en jij bent ready to go.

 

Ik ben Iraida Clare (28), Amsterdamse creatieveling met een groot modehart
en passie voor de pen. Deze passies deel ik al drie jaar op mijn
lifestyleblog www.iraidaclare.nl http://www.iraidaclare.nl en sinds kort op instagram onder de naam Thestylinggift ( https://www.instagram.com/thestylinggift/).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord