December: dress it up

Wait, what? De feestdagen zijn in zicht. Weet jij al in welke outfit jij gaat glinsteren voor kerst? En in welke #outfitofthenight jij 2017 in gaat? Ik ben Iraida Clare, geen styliste maar wel een modebewuste vrouw die je hierbij op weg kan helpen. Stijl ben jij, niet dat wat in de winkel ligt. Trends vliegen voorbij, maar je stijl staat vaak vast. Hier en daar een twist, een uitstap, maar vaak is er een basis voor je stijl. Stap voor stap leer je deze te ontdekken. Vandaag tips en trucs bij het shoppen voor Kerst en Oud en nieuw.

Kerst

Het antwoord op de vraag ‘wat trek je met kerst aan?’ ligt aan jezelf en de gelegenheid. Rood wordt vaak gelinkt aan kerst maar is geen must. In welke kleur voel jij je het meest comfortabel in? Als het zwart is, meng deze kleur dan met een die uit je comfortzone valt. Zo stap je hier onbewust uit maar blijf je toch dicht bij jezelf. Stel je gaat voor zwart, kies daarna een kledingstuk uit die je het liefst draagt. Dit kan een jurk, rok, broek, jumpsuit of playsuit zijn. Als je dit hebt bepaald kun je gerichter shoppen. Heb je geen tijd om langs de winkels te gaan? Don’t worry er staan verschillende webshops voor je klaar. Mijn favoriet is op dit moment Zalando, mijn verlanglijstje is oneindig. Ik kan op ieder moment van de dag een item toevoegen, bekijken en kopen. De merken die nu op mijn Zalando wishlist(feestdagen proof) staan zijn: Dorothy Perkins, Lost Ink, Missguided en New look.

De onderstaande outfits heb ik met deze merken gecreëerd:

zalando-outfits-foto2

 

 

 

 

 

 

Oud en nieuw

Bij Oud en nieuw denk je vaak aan glitter & glamour, maar ook hier, als jij er niks mee hebt let it go. Je kunt gemakkelijk in een andere kleur of materiaal schitteren. Wat dacht je van leer, studs of velvet? Alles kan, zolang jij je er maar mooi in voelt. Ben je niet gek op online shoppen? Dan raad ik je aan om eerst te kijken bij de winkels die je nog niet kent. Zo slaag ik regelmatig bij onbekende boetiekjes en scoorde ik een leren jurk bij de Lidl.

Heb je een beperkt budget? Duik je kast in en voeg waar nodig een nieuw item toe. Wil je toch graag een nieuwe outfit voor een zacht prijsje? Kijk op Marktplaats, vaak vind je er gloednieuwe items die portemonnee-vriendelijk zijn. Shoppen hoeft niet duur te zijn, met je eigen creativiteit kun je het zo goedkoop maken als jezelf wilt. De onderstaande maxi jurk( €18) kocht ik twee jaar terug en voegde de gouden riem zelf toe. Voilà, met mijn creativiteit toverde ik een nieuwe jurk.

foto-nummer-3

 

 

 

 

 

 

Ik hoop dat je met mijn tips een leuke outfit kunt samenstellen.

Alvast een fijne kerst en een stijlvol 2017 toegewenst.

Don’t forget to dress it up!

Iraida

 

Ik ben Iraida Clare (27), Amsterdamse creatieveling met een groot modehart en passie
voor de pen. Deze passies deel ik al drie jaar op mijn lifestyleblog
www.iraidaclare.nl en sinds kort op instagram onder de naam @thestylinggift.

Link Instagram @thestylinggift https://www.instagram.com/thestylinggift/

Link Blog http://www.iraidaclare.nl/

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie