Verslag: Woman Network Meetingpoint 29 september 2017 / Thema: Zichtbaarheid

Verslag van de netwerklunch met het thema: Wat is voor jou zichtbaarheid?

Waar wij energie van krijgen? Van vrouwelijke onderneemsters die elkaar inspireren, informeren, stimuleren en motiveren!

Zo ook weer afgelopen vrijdag 29 september 2017 tijdens onze Woman Network Meetingpoint @Places to work. Dit keer waren 8 totaal verschillende onderneemsters bij elkaar om het te hebben over het onderwerp: Zichtbaarheid.

De locatie

Net zoals de voorgaande keren vond de netwerklunch plaats bij Places to Work. Nog niet bekend met Places to work? Neem dan eens een kijkje, zij zitten aan de Wisselweg 33 te Almere. Bij Places to Work worden ondernemers in Almere ondersteunt en door deze samenwerking wordt de zichtbaarheid van meerdere bedrijven vergroot.

Sinds kort maken wij gebruik van het lunchbuffet. Er is keuze uit heerlijke verse broodjes en verschillende soorten (luxe)beleg, maar ook al belegde luxe broodjes en verschillende soorten fruit. Voor meer informatie kijk op www.placestowork.nl of www.facebook.com/placestowork.

De bijeenkomst

Zichtbaarheid, wat betekent het voor jou en waar loop je tegenaan bij het zichtbaar worden of maken van jouw bedrijf? Dat is waar wij gezamenlijk ervaringen, tips en trucs over hebben uitgewisseld. Er is gesproken over de ervaring om een businesscoach in te zetten om zichtbaar te worden en over bepaalde angsten heen te komen, maar ook over het gebruik van facebook en andere social media. Ook werd er gepitcht, gespeaddated, gelachen en over serieuze zaken gesproken.

De onderneemsters

De volgende onderneemsters waren deze keer aanwezig bij de netwerklunch:

Myriam Wanders-Wieringa is Én ga durven én ga doen expert, spreker en gespreksleider. Zij kan door haar persoonlijke rust deze rust en balans aan andere vrouwen uitstralen. Zij geeft verschillende lezingen en workshops. Voor haar diverse werkzaamheden en bijeenkomsten kijk op de website van Woman in Change.

Georgine Panhuijsen ondersteunt met haar website, vrouw op eigen benen, vrouwen die op eigen benen willen en staan door het verschaffen van kennis en informatie over allerlei verschillende onderwerpen. Heb je jezelf nog niet aangemeld voor haar besloten facebookgroep? Doe dat dan hier

 

Annalisa Vu is professioneel visagiste en haarstyliste, ook kun je bij haar terecht voor wimperbehandelingen en wimperextensions. Zij is gespecialiseerd in natuurlijke make-up voor bruiden en hun gasten, fotoshoots en zakelijke professionals die tot in de puntjes verzorgd op hun werk willen verschijnen. Haar website is nog under construction, maar je kunt alvast een kijkje nemen op http://www.beauty-bruidsstyliste.nl

 

Bianca van der Zwet van Administratiekantoor Van der Zwet  onderneemt vanuit haar hart en ondersteunt op deze manier andere ondernemers met hun administratieve en boekhoudkundige zaken. Bianca is al geruime tijd onderneemster in Hilversum en zal binnenkort haar werkzaamheden uitbreiden naar Almere.

 

Patricia Vermorken is eigenaresse van yogaschool Parusha-yoga voor Yin Raja Yoga aan de Brongouw in Almere haven. Patricia is yoga docente en geeft yogalessen aan kleine groepen en tevens kun je bij haar terecht voor massages met onder ander Jade stenen (Hot-cold).

 

Anja Koot van Pedicurepraktijk Anja Koot is medisch pedicure. Je kunt bij haar terecht voor alle pedicure behandelingen, maar ook voor massages.

 

Claudia van der Sluis van Volana Webdiensten, WordPress Webdesign en SEO. Claudia combineert schrijven (25+ jaar) met haar IT-ervaring en (web)design skills (17+ jaar) en wil jou daar graag mee van dienst zijn. Haar website is nog onder constructie, maar je kunt al contact met haar opnemen via 06344442245 of volanacontent@gmail.com

Marjolein Aindrou- van de Glind probeert met haar onderneming, voornamelijk dames, te ondersteunen naar een betere gezondheid en financiële zekerheid. Dit doet zij door hen te informeren over natuurlijke producten voornamelijk op basis van Aloë Vera en hen te coachen, met behulp van deze producten, om een eigen business op te bouwen. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Santé de Aloë.

De volgende bijeenkomst

Veel vrouwen hebben naast hun onderneming nog een baan in loondienst, een gezin, het huishouden en andere zorgtaken in de familie of omgeving. Vaak is het lastig om alle ballen hoog te houden. Een goede planning kan daarbij essentieel zijn. ‘Plannen van taken en werkzaamheden’ is daarom het onderwerp voor de eerst volgende bijeenkomst van 10 november 2017.

Klik hier om naar het event op facebook te gaan en hier om een kaartje voor de volgende bijeenkomst te kopen. De kaarten kosten €17,50 en zijn inclusief de lunch en een goodiebag. Wacht niet te lang want er is maar plaats voor 20 vrouwen en op = op. See you there!!!!!

Door: Marjolein Aindrou

Wil je meer informatie over mijn bedrijf, de producten waar ik mee werk, met mij samenwerken of meer weten over de netwerkbijeenkomsten? Bel dan op 06-14828995 of stuur een email naar sante-de-aloe@outlook.com

© Santé de Aloë

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie