Verslag Woman Network Meetingpoint 15 december 2017

Verslag Woman Network Meetingpoint 15 december 2017

Netwerklunch voor vrouwen door vrouwen
Door: Marjolein Aïndrou

De laatste Woman Network Meetingpoint van het jaar 2017 heeft plaatsgevonden op vrijdag 15 december 2017.

Myriam Wanders-Wieringa van Woman in Change was bereid een presentatie te geven met als onderwerp ‘Ik in beweging’ . Het onderwerp voor deze bijeenkomst was namelijk GROEI EN ONTWIKKELING, niet alleen van je onderneming maar met name van jezelf.

De locatie

Places to Work is tot nu toe de locatie geweest waar wij onze netwerklunches laten plaatsvinden en dat voelt nog steeds heel goed. Wist je dat Places to Work een gemiddelde 9.5 heeft gekregen van ondernemers die dit via MeetingReview hebben aangegeven?

Ken je Places to Work nog niet? Neem dan snel eens een kijkje aan de Wisselweg 33 te Almere.

De volgende bijeenkomst van 26 januari 2018 zal wederom plaatsvinden bij Places to Work. We hebben echter nu een aantal keren een aanbod van verschillende onderneemsters gekregen om een netwerklunch op locatie te houden, wat natuurlijk hartstikke leuk is. Wanneer dit geregeld is zullen wij dit ruim van te voren aankondigen.

   

De bijeenkomst

Allereerst hebben wij ons uitgebreid aan elkaar voorgesteld met daarbij de vraag waar de onderneemsters zich in willen ontwikkelen en waar ze hierbij tegen aan lopen. Een mooie ronde van tips en trucs die we allen weer mee kunnen nemen.

Tijdens deze bijeenkomst hadden wij de eer om van Myriam Wanders-Wieringa een presentatie te ontvangen met als onderwerp: Ik in beweging.

Myriam geeft met haar bedrijf Woman in change’En ga durven én ga doen’ sessies. Dit kan in de vorm van gezamenlijke workshops of individuele gesprekken. Myriam werkt altijd vanuit een hulpvraag en organiseert daarna inspiratiebijeenkomsten als stok achter de deur. Myriam helpt vrouwen overzicht te krijgen in ‘ wie ben jij en waar sta je voor’. Hierin is de fase waarin je jezelf bevind heel belangrijk. Positiviteit is hierbij ook van belang, ookal gaan dingen niet helemaal goed, je hebt ze toch gedaan. Iedereen heeft verschillende ikken en het is van belang te leren al deze ikken te accepteren en een plekje te geven, hierbij zal Myriam een coach zijn. Binnenkort starten er weer verschillende sessies. Wil je deze bijwonen, kijk dan op haar website voor de mogelijkheden.

Myriam, heel erg bedankt voor jouw presentatie en inspirerende woorden.

  

De onderneemsters

De volgende onderneemsters hebben, naast Myriam Wanders-Wieringa, meegedaan met de netwerklunch:

Nazaria Leonard van Nazaria’s creation is coupeuse en is een professional in haar vak. Wat haar werk speciaal maakt zijn de Squeezable memories die zij maakt. Squeezable memories zijn knuffels in vorm naar wens die gemaakt kunnen worden van een stof van een dierbare. Deze Squeezable treasures of memories kunnen ook nog gepersonaliseerd worden. Kijk voor al haar diensten en creaties op http://www.nazarias-creation.com/

Felicia Mau-Asam van Essential lifestyle is Voedingscoach Orthomoleculaire voeding & suppletie. Via het programma De Eetlijn helpt zij haar cliënten gezonder te worden, af te vallen en meer energie te krijgen. Voor meer informatie over het werk en de diensten van Felicia kijk op haar website.

Georgine Panhuijsen kennen jullie natuurlijk van haar website Vrouw op eigen benen. Georgine ondersteunt met haar website vrouwen die op eigen benen willen en staan door het verschaffen van kennis en informatie over allerlei verschillende onderwerpen. Heb je jezelf nog niet aangemeld voor haar besloten facebookgroep? Doe dat dan hier

Marjolein Aindrou- van de Glind probeert met haar onderneming voornamelijk dames te ondersteunen naar een betere gezondheid en financiële zekerheid. Dit doet zij door hen te informeren over natuurlijke producten op basis van Aloë Vera en hen te coachen, met behulp van deze producten, om een eigen business op te bouwen. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Santé de Aloë of op de website.

José Pieterson is Nextlevel consultant en begeleid ondernemers die toe zijn aan het nemen van de volgende stap. José is chaordenaar, een bedrijfsadviseur die ondernemers grip en controle geeft in hun bedrijf. Plannen is een must en José kan door haar ervaring hier de juiste handvaten voor geven. Wil je weten welke 3 gouden tips wij van haar hebben gekregen? Vraag deze gouden tips dan aan via haar website!

Sylvia Oosterbaan is gespecialiseerd in yinyoga. Zij heeft al veel ervaring in het geven van yogalessn, maar wegens gezondheidsklachten heeft zij hier tijdelijk mee moeten stoppen. Als ervaringsdeskundige wil zij zich nu gaan richten op mensen met gezondheidsklachten met als speciale doelgroep ouderen. Zij is nog in de opstartfase van haar onderneming. Wanneer er meer bekend is zullen wij dat melden. Wil je contact opnemen met Sylvia doe dit dan via sylvia_oosterbaan@msn.com

Graciella Veldboom is echtscheidingsbemiddelaar en haar onderneming heet Connected. Haar bedrijf is een bemiddelings- en begeleidingsbureau gespecialiseerd in communicatie- en contactherstel bij complexe echtscheidingen waar kinderen in het spel zijn. Meer weten? Kijk op de pagina van Connected.

De volgende bijeenkomst

Wil je ook een keer een Woman network Meetingpoint netwerklunch of ontbijt mee maken? Houd dan de facebookpagina van Santé de Aloë of Vrouw op eigen benen in de gaten. De eerst volgende bijeenkomst is op vrijdag 26 januari 2018.

Op vrijdag 26 januari 2018 hebben wij geen presentatie, waardoor we vol op tijd hebben voor kennismaking, pitchen, speeddaten en netwerken.

Het onderwerp deze keer zal zijn: goede voornemens voor 2018 voor jezelf en voor jouw onderneming.

Wil je dit niet missen en zeker van de partij zijn? Klik dan hier om naar het event op facebook te gaan en hier om een kaartje voor de volgende bijeenkomst te kopen.

De kaarten kosten €17,50 en zijn inclusief de lunch en een goodiebag. Ook worden alle aanwezigen in de spotlight gezet in de facebookgroep van Vrouw op eigen benen. Wacht niet te lang want er is maar plaats voor 20 vrouwen en op = op. See you there!!!!!

Ladies event op 9 maart 2018

Op vrijdag 9 maart 2018 organiseren Georgine en ik weer een Ladies event in het kader van Internationale vrouwendag. Het event zal plaatsvinden bij Places to work en worden gehouden van 16.00 uur tot 21.00 uur. Er zullen verschillende interessante spreeksters een presentatie geven, er is een modeshow, super leuke standhouders presenteren hun bedrijf en nog veel meer. Wethouder Froukje de Jonge zal het event om 16.15 uur officieel openen. Wil je van de partij zijn? Klik dan hier om naar het event op facebook te gaan en hier om alvast een kaartje aan te schaffen. De entreeprijs is in de voorverkoop € 2,50 en aan de deur € 3,50 inclusief een goodiebag en een welkomstdrankje.

Wil je meer informatie over mijn bedrijf, de producten waar ik mee werk, met mij samenwerken of meer weten over de netwerkbijeenkomsten? Bel dan op 06-14828995 of stuur een email naar sante-de-aloe@outlook.com
© Santé de Aloë

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie