Verslag Woman Network Meetingpoint 10 november 2017

Verslag Woman Network Meetingpoint 10 november 2017

Netwerklunch voor vrouwen door vrouwen

Door: Marjolein Aïndrou

Vrijdag 10 november 2017 kwamen wij bijeen voor het onderwerp: Plannen en organiseren. Één van onze vaste netwerkdames, José Pieterson, kwam een presentatie geven over ‘Structuur’. Daarover straks meer. Veel nieuwe dames waren aanwezig, die ook nog niet eerder bij Places to work waren geweest. Een super mooie uitbreiding van al onze netwerken! Zowel die van Georgine en van mij, van Places to work en van de dames zelf! Daar doen we het uiteindelijk voor en wat wil je dan nog mee?

 

De locatie

Places to Work is bij uitstek DÉ place to be wanneer je ondernemer bent in Almere, zowel voor starters als voor meer ervaren ondernemers. Places bied flexibele bedrijfsruimte, werkplekken, bijeenkomsten, advies en informatie over ondernemen en nog veel meer.

Onlangs hebben wij besloten om ons volgende event in het kader van Internationale Vrouwendag wat gaat plaatsvinden op vrijdag 9 maart 2018 en door niemand minder dan wethouder Froukje de Jonge zal worden geopend, hier opnieuw te organiseren. Daarover binnenkort meer!

 

De bijeenkomst

Doordat wij nu vanaf juni 2017 elke 6 weken deze Woman Network Meetingpoint netwerklunches organiseren merken we dat er meer bekendheid voor deze netwerklunches komt. Super leuk natuurlijk en de mooie positieve reacties geven aan dat we vooral door moeten gaan!! Dat zullen we dus ook doen!! Na de volgende bijeenkomst zullen Georgine en ik onze events en bijeenkomsten uit 2017 gaan evalueren en gaan bespreken hoe nu verder te gaan in 2018! Wij hebben in ieder geval veel zin in het volgende jaar!!

 

Tijdens de Woman Network Meetingpoint van 10 november 2017 hebben wij veel nieuwe onderneemsters leren kennen. Deze onderneemsters zullen hieronder aan jullie worden voorgesteld.

 

Juist omdat elke bijeenkomst weer anders is hebben wij een planning als leidraad, maar wijken we hier geregeld vanaf. Zo ook deze bijeenkomst! We hebben nog nooit zo’n lange voorstelronde gehad, maar elke vrouw is uniek en moet haar tijd krijgen om zichzelf te kunnen presenteren. Deze tijd hebben we gegeven en ook direct de andere dames de mogelijkheid gegeven om vragen te stellen. Kennismaking, pitch en speeddaten in 1 dus eigenlijk. Super leuk!!

Iedereen krijgt na afloop van de Woman Network Meetingpoint een goodiebag waar alle visitekaartjes en flyers in zitten van de andere dames, dus wannneer je naderhand contact wilt leggen zijn alle gegevens voor handen.

 

Vervolgens gaf José Pieterson haar presentatie en tips om structuur te krijgen in je dagelijks keven. José Pieterson is chaordenaar, een bedrijfsadviseur die ondernemers grip en controle geeft in hun bedrijf. Plannen is een must en José kan door haar ervaring hier de juiste handvaten voor geven. Wil je weten welke 3 gouden tips wij van haar hebben gekregen? Vraag deze gouden tips dan aan via haar website!

De onderneemsters

De volgende onderneemsters hebben, naast José Pieterson, meegedaan met de netwerklunch:

Nazaria Leonard van Nazaria’s creation is coupeuse en is een professional in haar vak. Wat haar werk speciaal maakt zijn de Squeezable memories die zij maakt. Squeezable memories zijn knuffels in vorm naar wens die gemaakt kunnen worden van een stof van een dierbare. Deze Squeezable treasures of memories kunnen ook nog gepersonaliseerd worden. Kijk voor al haar diensten en creaties op http://www.nazarias-creation.com/

 

 

Felicia Mau-Asam van Essential lifestyle is Voedingscoach Orthomoleculaire voeding & suppletie. Via het programma De Eetlijn helpt zij haar cliënten gezonder te worden, af te vallen en meer energie te krijgen. Voor meer informatie over het werk en de diensten van Felicia kijk op haar website.

 

 

Anja Koot van Pedicurepraktijk Anja Koot is medisch pedicure. Je kunt bij haar terecht voor alle pedicure behandelingen, maar ook voor massages. Zo werkt zij onder andere als sportmasseuse voor een voetbalclub.

 

 

Mel Wagijo is oprichtster en eigenaar van Green Central. Green central is de plek waar je jezelf kunt relaxen en resetten. Bij Green Central kun je terecht voor creativiteit, gezondheid, beweging, ontspanning, dans, gezelligheid en fun. Kijk ook voor meer informatie op de website of de Facebookpagina.

green central

 

Stephany Setoe is ‘ Your virtual assistant ‘ . Zij neemt werk uit handen op het gebied van administratie, algemene ondersteuning, organisatie en event-management. Verder is zij wondercoach en geeft zij danslessen bij Green Central. Wil je meer weten over haar diensten? Neem dan contact met haar op via contact@stephanysetoe.nl

 

Diana Meeder houd zich bezig met essentiële oliën en wat deze voor de gezondheid kunnen betekenen. Zij is nog niet zo lang geleden gestart en is nog druk bezig met haar bedrijf op te zetten. Wanneer zij hier meer over te melden heeft zullen wij daar aandacht aan besteden! Heel veel succes en we zien je graag weer terug om te horen hoe het met jou en je onderneming gaat.

 

Lyla Carrillo-van der Kaaden is fotografe en eigenaresse van 101 Studio Almere. Lyla is gespecialiseerd in het maken van Business Photography en maakt zowel foto’s van mensen, maar ook van bijvoorbeeld producten voor webshops of websites. Kijk op haar website voor een impressie van haar werk.

 

Georgine Panhuijsen kennen jullie natuurlijk van haar website Vrouw op eigen benen. Georgine ondersteunt met haar website vrouwen die op eigen benen willen en staan door het verschaffen van kennis en informatie over allerlei verschillende onderwerpen. Heb je jezelf nog niet aangemeld voor haar besloten facebookgroep? Doe dat dan hier

Vrouw op eigen benen

 

Marjolein Aindrou- van de Glind probeert met haar onderneming voornamelijk dames te ondersteunen naar een betere gezondheid en financiële zekerheid. Dit doet zij door hen te informeren over natuurlijke producten op basis van Aloë Vera en hen te coachen, met behulp van deze producten, om een eigen business op te bouwen. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Santé de Aloë

 

De volgende bijeenkomst

Wil je ook een keer een Woman network Meetingpoint netwerklunch of ontbijt mee maken? Houd dan de facebookpagina van Santé de Aloë of Vrouw op eigen benen in de gaten. De eerst volgende bijeenkomst en direct de laatste bijeenkomst van 2017 is op vrijdag 15 december 2017.

Op vrijdag 15 december 2017 hebben wij Myriam Wanders-Wieringa van Woman in Change bereid gevonden een presentatie te geven. Zij geeft een presentie met als onderwerp ‘Ik in beweging’ . Het onderwerp voor deze bijeenkomst is namelijk GROEI EN ONTWIKKELING, niet alleen van je onderneming maar met name van jezelf.

Een onderwerp waar elke vrouw én elke onderneming mee te maken krijgt. Wil je dit niet missen en zeker van de partij zijn?

Klik hier om naar het event op facebook te gaan en hier om een kaartje voor de volgende bijeenkomst te kopen. De kaarten kosten €17,50 en zijn inclusief de lunch en een goodiebag. Ook worden alle aanwezigen in de spotlight gezet in de facebookgroep van Vrouw op eigen benen. Wacht niet te lang want er is maar plaats voor 20 vrouwen en op = op. See you there!!!!!

Wil je meer informatie over mijn bedrijf, de producten waar ik mee werk, met mij samenwerken of meer weten over de netwerkbijeenkomsten? Bel dan op 06-14828995 of stuur een email naar sante-de-aloe@outlook.com
© Santé de Aloë

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie