Verslag netwerklunch: Tweede Woman Network Meetingpoint 18 augustus 2017

September 2017
Door: Marjolein Aindrou

Nu iedereen in regio Midden-Nederland inmiddels alweer ruim een week naar school gaat en aan het werk is, is het tijd voor alweer het tweede verslag van onze netwerklunch voor vrouwen waar wij super trots op zijn. Georganiseerd door Vrouw op eigen benen en Santé de Aloë.

Vrijdag 18 augustus 2017 kwamen wij met een zevental onderneemsters bijeen. Door de vakantieperiode was de groep iets kleiner dan eerder, maar hierdoor hing er juist een intieme sfeer en konden wij wat dieper op het onderwerp van deze dag ingaan: Angst.

De locatie

Places to Work is bij uitstek DÉ place to be wanneer je ondernemer bent in Almere, zowel voor starters als voor meer ervaren ondernemers. Places bied flexibele bedrijfsruimte, werkplekken, bijeenkomsten, advies en informatie over ondernemen en nog veel meer. Ons event ‘Internationale vrouwendag 2017’ heeft hier plaats gevonden en wij hebben super leuke reacties ontvangen over de locatie. Het is het zeker waard om eens langs te gaan.

De bijeenkomst

Op de planning voor deze netwerklunch stond een presentatie van Gina Avans van haar bedrijf Bijzonder ZIJN. Wegens omstandigheden kon deze presentatie niet doorgaan. Deze presentatie houden wij nog te goed voor één van de volgende netwerklunches of een volgend event.

Door het wegvallen van de presentatie hadden wij voldoende tijd om diep op het onderwerp Angst in te gaan. Één voor één stelden wij onszelf voor aan elkaar aan de hand van een drietal vragen:

Wie ben je? Wat doe je ( onderneming/activiteit) en waar ben je met betrekking tot jouw onderneming bang voor? Oftewel, wat houd je tegen?

Zo ontstond een mooie interactie waarin tips, trucs en ervaringen werden gedeeld. Heel waardevol.

De onderneemsters

De volgende onderneemsters hebben meegedaan met de netwerklunch:

José Pieterson is chaordenaar, een persoonlijk bedrijfsadviseur die ondernemers grip en controle geven in hun bedrijf. Kijk voor meer informatie op www.josepieterson.nl

Kora Pryor is eigenaresse van Amba’s Natural Hair & beauty. Bij Kora kan men terecht voor zeer diverse methoden om natural Black haar er schitterend uit te laten zien. Zo is zij gecertificeerd in het zetten van Sisterlocks, Brotherlocks, Twists, Cornrows, Braids & Weaves.

Wendy Ost is eigenaresse van Breedz. Breedz staat voor African en Surinam knit: kleding, accesoires en lifestyle. Haar slogan is: Clothes aren’t going to change the world. The woman who wear them will. Wendy ontwerpt en maakt al haar producten zelf.

Linda Heide coach en counselor. Linda laat mensen, door middel van coaching en (trauma)counseling, zelf inzicht vergaren en helen. Zij gebruikt hier hoofdreflexuologie bij. Mensen helen zelf en Linda begeleidt deze reis. Lees meer op haar pagina www.lindaheide.com.

Adyana Schmeltz is mssagetherapeut in haar bedrijf Yema. Zij geeft bedrijfsstoelmassages, massagetherapie en coaching. Kijk voor meer informatie op de pagina van Yema.

Georgine Panhuijsen kennen jullie natuurlijk van haar website Vrouw op eigen benen. Georgine ondersteunt met haar website vrouwen die op eigen benen willen en staan door het verschaffen van kennis en informatie over allerlei verschillende onderwerpen. Heb je jezelf nog niet aangemeld voor haar besloten facebookgroep? Doe dat dan hier.

Marjolein Aindrou- van de Glind ( That’s me ?) probeert met haar onderneming, voornamelijk dames, te ondersteunen naar een betere gezondheid en financiële zekerheid. Dit doet zij door hen te informeren over natuurlijke producten voornamelijk op basis van Aloë Vera en hen te coachen, met behulp van deze producten, om een eigen business op te bouwen. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Santé de Aloë.

 

 

 

De volgende bijeenkomst

Wil je ook een keer een Woman network Meetingpoint netwerklunch of ontbijt mee maken en de geweldige sfeer proeven? Houd dan de facebookpagina van Santé de Aloë of Vrouw op eigen benen in de gaten. De eerst volgende bijeenkomst is op vrijdag 29 september 2017.

Voor zowel Vrouw op eigen benen als voor Santé de Aloë is netwerken een must om meer contacten te maken en meer zichtbaar te worden. Dit geldt natuurlijk voor de meeste ondernemingen. ZICHTBAARHEID is daarom het onderwerp voor de bijeenkomst van 29 september 2017.

Klik hier om naar het event op facebook te gaan en hier om een kaartje voor de volgende bijeenkomst te kopen. De kaarten kosten €15,- en zijn inclusief de lunch en een goodiebag. Wacht niet te lang want er is maar plaats voor 20 vrouwen en op = op. See you there!!!!!

Wil je meer informatie over mijn bedrijf, de producten waar ik mee werk, met mij samenwerken of meer weten over de netwerkbijeenkomsten? Like dan onze Facebookpagina en blijf op de hoogte. Of bel 06-14828995 of stuur een email naar sante-de-aloe@outlook.com


© Santé de Aloë

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie