Prachtvrouw coaching

                                                                                    prachtvrouw coaching

Het is mijn missie om vrouwen te inspireren het beste uit zichzelf te halen. Om als vrouw een balans te vinden in je eigen leven moet eerst de thuissituatie goed zijn, weten wat je doelen zijn en niet te streng voor jezelf zijn. Daarom heb ik Prachtvrouw Coaching opgericht!
Mijn naam is Habiba en ik woon al sinds mijn 6de levens jaar in Nederland, getrouwd met Mohamed en gezegend met 3 kinderen (23, 18 en 14).
De zoektocht naar wie ik was en wat ik wilde is met ups en downs gegaan en heeft een tijdje geduurd. Maar ik ben nu trots op wie ik ben, wat mijn drijfveren zijn, zodat ik weer anderen kan inspireren om hetzelfde te doen. De afgelopen periode zijn veel interessante en mooie dingen op mijn pad gekomen. Het resultaat van werk van jaren! Ik heb als tiener van huis uit niet de positieve stimulans meegekregen om mijn dromen te realiseren. Met mijn eigen kinderen heb ik het proces om weten te keren. Ik heb er bewust voor gekozen om mijn 3 zonen in liefde op te voeden met een eigen wil en eigen keuzes.

Mijn nieuwe website is nu ook online. www.prachtvrouwcoaching.nl
Ik hoop dat ik met mijn nieuwe website veel vrouwen, maar ook samenwerkingspartners kan bereiken en mijn doelen kan gaan halen. Maar het allerbelangrijkste vind ik dat mijn website tot inspiratie leidt bij veel andere migrantenvrouwen.
Nieuwsgierig geworden? Volg ons op Facebook en deel deze pagina met jouw facebook vrienden/vriendinnen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie