Powervrouw

Bij een van mijn vorige werkgevers had ik een pen. Had hem een keer van iemand ontvangen naar aanleiding van een beurs. Met hele dikke roze letters stond er PowerLady. Het werd bijna meditatief, maar elke keer staarde ik naar die pen om mezelf eraan te herinneren, dat ik ergens naar onderweg was. Het ergens voor deed.

De laatste tijd denk ik veel terug aan die pen. Hij is inmiddels kapot (het was van plastic), maar de meditatie is vervangen met een stemmetje in mijn hoofd die dezelde uitwerking heeft: “Je bent een powerlady”.

Ik schreef in mijn vorige blog al dat het een tijdje niet zo ging zoals het moest gaan op mijn werk. Die teleurstelling heb ik inmiddels weg weten te boksen door mezelf eraan te blijven herinneren dat die PowerLady heus niet zomaar verdwenen is.

Vorige week moest ik mijn project presenteren aan mijn manager en de financieel directeur. Ze sloegen steil achterover en hadden niet verwacht dat we zo ver waren gekomen. Hij vertelde dat hij het in de eerste instantie niet aandurfde om geld vrij te maken voor dit project, maar dat hij nu toch echt overstag was.

Die kon ik in mijn pocket steken. En toch zegt dezelfde stem die zegt “Je bent een PowerLady” ook “Blijf vechten”. Mijn droom verwezenlijken gaat niet zonder slag of stoot. Ik zal voor stormen staan, ik zal tranen in mijn ogen hebben, ik zal me soms k*t voelen.

Maar hey, ik ben onderweg, ik ben stappen aan het zetten. En dat is wat ik je ook wil meegeven. Weet je, je bent er misschien nog niet….maar jij…ja jij….je bent een PowerLady.

Met een dikke vette penstreep eronder.

Xxx
Jubes

Meer van mijn avonturen lees je terug op www.djoebs.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie