Netwerkborrel van vrijdag 28 mei 2021

Aanwezig:  Georgine Panhuijsen – eigenaar VOEB;  Mary-Ann Gerding – Verstandig gezond; Mildred Nijhove Weddings & Events;  Ilse Ruijters -schrijfster, Frangeska Hose – Kumil Amor De Antilliaanse cateraar; Shirley Fredison – vrijwilliger VOEB

Georgine opende de bijeenkomst en vertelde iets over de diensten van VOEB, de planning voor de nieuwe workshops en het programma van die vanavond. Vervolgens stelde de deelnemende ondernemers zich voor en daarna volgde de start met de pitchers.

Frangeska Hose – Kumil Amor de Antilliaanse cateraar

Zij  vertelde hoe het bedrijf dat ze sinds 2012 samen met haar moeder runt is ontstaan.  Het doel is om de Antilliaanse keuken toegankelijk te maken in Nederland. Door de Coronasituatie waren ze genoodzaakt geweest ook hun concept in verschillende vormen te gieten door bijvoorbeeld voor feestjes de snacks in plastic bakjes te doen. Los van de afhaalmogelijkheden, kunnen de bestellingen in een kort tijdsbestek in heel Nederland bezorgd worden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daarna was er een korte pauze.

 

Ilse Ruijters  – bekroond schrijfster

Ze is gespecialiseerd in het schrijven van thrillers en non-fictie. Haar meest recente boek is de minnaar. De weg naar het professionele schrijverschap is een lange weg geweest. Als kind hield ze van opstellen schrijven en maakte er hele boekwerken van. L ater werden het stukjes voor buurtkrantjes totdat ze als freelancer  voor de weekkrant  columns maakte. De droom om een boek te schrijven liet haar niet los. Ze begon vervolgens met het schrijven van korte verhalen en deed mee aan schrijfwedstrijden. Anno nu geeft ze naast het schrijven van boeken ook professionele schrijftrainingen aan mensen uit  het bedrijfsleven.

 

 

 

 

 

 

 

Daarna was er tijd om te netwerken.

We kijken terug op een gezellige en leerzame netwerkborrel.

De volgende netwerkborrel vind plaats op vrijdag 9 juli.
Voor kaartverkoop klik hier.

Dank aan Shirley Fredison voor het schrijven van dit verslag.