Let the games begin…

Ik loop verschrikkelijk achter…of nou ja…ik loop nogal achter de feiten aan deze maand. Zelfs het overschrijden van de deadline voor deze blog bezorgt me het schaamrood op de kaken. Deze maand begonnen de hoorcolleges voor mijn studie en dat heeft zo zijn impact op mijn vrije tijd.

Kortom, als je veel ballen in de lucht houdt, moet je er gewoon een aantal (tijdelijk) even laten vallen. Deze maand zei ik menig verjaardag en afspraak met vriendinnen af. Ik had simpelweg gewoon geen tijd. Mijn dagen gaan nu op aan het bestuderen van wetbundels en boeken boordevol financiële informatie.

Daarnaast….de deadline nadert van de dag dat ik hoor of mijn contract bij mijn werkgever al dan niet wordt verlengd. Het is nu medio 2018 en nu pas merk ik echt de impact van de (goede) voornemens die ik begin dit jaar heb gesteld voor mezelf.

Zo heb ik besloten dat ik geen dingen meer wil doen, die mijn energie vreten, tenzij ze dubbel zo veel energie opleveren. De zomer doet leuke dingen met me, ja , de zon levert me energie op. Maar deze maand, deze maand koos ik echt voor mezelf.

Het leverde wat scheve ogen op, maar ik besef me meer en meer dat ik het toch met mezelf moet doen, wat luisteren naar mijn lichaam en geest des te belangrijker maakt. Keyword de komende tijd is ‘balans’.

Het leuke is dat lief me in alles ondersteunt, me blijft oppeppen en ik steun vind bij mij dinnetjes waarvan een paar ook weer voor de schoolbanken hebben gekozen. Het is nu echt begonnen, de komende tijd zal in het teken staan van focus, maar ik heb mezelf ook beloofd niet te vergeten om te genieten.

Ja ik ben er klaar voor….let the games begin…

Xxx
Jubes

Meer van mijn avonturen lees je terug op www.djoebs.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie