It’s Knit time

Ladies, ladies it’s knit time. Haal jullie knitwear maar uit de kast. En geef ze een podium die zij dit seizoen verdienen. Heb je nog geen knitwear of wil je je bestaande collectie uitbreiden? Stay tuned.

knitwear
Foto via: PLT

Knitwear hoeft niet saai of donker te zijn. Je kunt  voor de verandering ook voor een knallende kleur kiezen. Rood is mijn kleur, het voegt altijd een extra ”spicy” effect toe. Dit zie je ook bij de bovenstaande rode jumper die met een simpele spijkerboek is gecombineerd. Het is simpel maar toch spicy. Dit is een geweldige keuze als je uit eten gaat en niet ”all the way” wil gaan, maar er wel stijlvol uit wil zien.

knitwear
Foto via: Zalando

Be your own sunshine, ook in de herfst. Dit kan door je glimlach, maar ook door je kleding. Of beiden? Jij kiest. Ik kies er voor om mijn glimlach te matchen met een fleurige trui. Yellow it is. Aanwezig, warm en je creëert hiermee je eigen sunshine. Met de bovenstaande trui van New Look kun je alle kanten op. Op de afbeelding wordt de trui gecombineerd met een latex broek en witte sneakers. Je kunt deze ook op een donkere spijkerbroek dragen of op een mooie leren rok met rode hakken. Go and Match!

Foto via: PLT

Net als Paris, is hot pink ook altijd een goed idee! Althans, daar geloof ik in. Ik heb zeker drie harde roze lipsticks die ik vaak draag om mijn outfit in de herfst op te fleuren. Wat je met lippenstift kan creëren, kan natuurlijk ook met je kleding. Dreig je helemaal zwart te gaan? En wil je toch nog een fleurig effect toevoegen? Ga dan voor een roze jumper en voel je net als die mooie roos op tafel.

knitwear
Foto via: Zalando

Soms wil je gewoon vertrouwd zwart en dat kan. Ik draag graag zwart omdat ik het in mijn ogen prachtig is en het slankt af. Een zwarte jurk heb ik dan ook altijd in mijn garderobe. Het is makkelijk want je kunt alle kanten op met het stijlen. Je kunt er laarsjes onder dragen maar ook sneakers of pumps. Wil je outfit iets extra’s geven? Met een knalrode lippenstift ben je on fire!

 

grey knitwear
Foto via: Zalando

Als afsluiter, heb ik voor de kleur grijs gekozen. Een musthave om balans te creëren in je kledingkast. Ik hoef niet elke dag felle kleuren te dragen. Grijs is simpel, toch kun je er een stunning outfit mee creëren. Speel met andere kleuren of kies voor aparte schoenen en sieraden. Hierdoor gaat je outfit van BASIC naar BOMB. Probeer het maar, succes gegarandeerd!

The End

Lieve lezers, dit is niet alleen het einde van deze blog, maar ook het einde van mijn avontuur op VOEB. Ik heb de afgelopen maanden met passie & plezier geschreven voor een onderwerp naar mijn hart: mode! Ik keek er altijd weer naar uit om jullie te verblijden met mijn maandelijkse blog. Het was een eer om voor VOEB mijn visie & kennis op het gebied van stijl te delen. Ik wil jullie allemaal bedanken voor het lezen, reageren en voor het volgen van mijn kanalen. Georgine & team, blijf ons inspireren met jullie mooie platform.

Liefs,

Iraida

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie