Een perfect jaar!

Ik zal jullie niet vermoeien met wat niet is gelukt of is misgegaan.

Het was een perfect jaar!
In mijn eerste blog van dit jaar wil ik stil staan bij hoe het allemaal begon.

In november 2016 stond mijn onderneming Ari garderobestyliste voor het eerst op een event het Black Ladies Congres. Waar ik gevraagd was om een styling make-over te geven aan 2 prijswinnaars.
Ik mocht bezoekers van het congres een speed styling geven en kreeg een market kraam tot mijn beschikking van de organisatie om mijn onderneming te promoten. Ik stond meteen bij de ingang van het Bijlmer theater en voelde mij vereerd.

Weet nog dat ik op was van de zenuwen, maar het enige wat in mijn hoofd omging was ARI je eerste indruk is bindend en geniet van het moment.
En ik kan je zeggen wat heb ik genoten. Het was een beleving om andere ondernemers te zien en stond eerlijk waar echt te poppelen om kennis

te maken. De gesprekken waren weliswaar kort stuk voor stuk mooie verhalen.
Het gehele te maken. De gesprekken waren weliswaar kort stuk voor stuk mooie verhalen. Het gehele congres had een energie die mij inspiratie gaf

en het face to face contact is toch net iets anders dan, elkaar liken op social media.

 

Bij ingang van een zaal waar poetry werd voorgedragen viel mijn oog op de kraam van Georgine Panhuijsen met haar onderneming Vrouw op eigen benen.

Ik was meteen geïnspireerd hoe spontaan en kort bondig Georgine over haar onderneming sprak. In mijn hoofd dacht ik meteen mijn pitch is alles behalve zo kort en krachtig.

Toen Georgine mijn visitekaartje vroeg was ik zo gelukkig als een kind, omdat ik echt

onzeker was over hoe mijn pitch op andere overkwam.
Dat daar gelaten wisselde we visitekaartjes uit. Enkele weken later kwam ik het kaartje op de gekste momenten tegen terwijl ik telkens zei ik wil Georgine bellen haar

onderneming spreekt mij aan en haar doelgroep kunnen mijn potentiële klanten

worden.

In januari nam Georgine contact met mij na een korte kennismaking vroeg zij mij of ik maandelijks een styling blog wilde schrijven voor VOEB?

Ik heb meteen ja gezegd dit wilde ik al zolang om twee reden mijn dyslexie battle omzetten in een kracht, zichtbaarheid voor mijn om twee reden mijn dyslexie battle omzetten in een kracht, zichtbaarheid voor mijn onderneming Arigarderobestyliste en jullie inspireren!!

 

Gaande weg kwam ik erachter dat ik meer dan alleen tips& tricks over kleding

met jullie wilde delen.
Ook over wie ik ben en mij hierdoor beter hebben leren kennen.

Ik heb grote stappen gemaakt dit jaar!
Een nieuw huis gekocht mooi mensen ontmoeten klantenkring opgebouwd, vriendschappen gesloten en vrouwen blij gemaakt met mijn diensten.
Keer op keer vertrouwen gekregen als ik weer eens twijfelde of hand doek in de ring wilde gooien. Dress coach opleiding gehaald. Minder uren gaan werken en een  andere functie gekregen. Aan mezelf gewerkt door maandelijkse gesprekken met psycholoog te hebben. Ingeschreven bij modellenbureau en als freelance plussize model 1e modeshow gelopen. Fotoshoot gedaan en trots op mijn portfolio. 

 

 

Mijn ondernemersdoelen voor 2017 op 2 na behaald met support van de maandelijkse meeting met de Powerdreams sisters.

Namen noemen is niet sexy maar ik doe het toch. Vergeef mij dat ik dankbaar ben voor elke vorm van support.

Ik heb nog meer persoonlijke nieuwe ondernemingsdoelen.

Voor 2018 ARI nog meer kwaliteit van leven en focus.

 

Gelukkig Nieuwjaar liefs Arian

Voor informatie klik hier!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie