Figs & Rouge gezichtscrèmes 

Allereerst nog de beste wensen voor dit nieuwe jaar!???
Binnenkort komt er een blog over het afgelopen jaar zoals ik dat vorig jaar ook gedaan heb.

Figs & What??
Via de Styletone Box kwam ik in aanraking met de gezichtsproducten van Figs & Rouge. Ik kreeg een tube dagcrème, nachtcrème en serum toegestuurd in verschillende boxen (klik hier en hier voor meer info over de Styletone box of klik voor de video over de Styletone Box).
Ik heb de producten een paar maanden gebruikt en kan nu mijn mening erover geven.

Anti-blemish Corrective Daily Lotion (dagcrème)
Dit product behoort tot de Restore lijn die je huid hersteld. Deze crème is ontwikkeld om oneffenheden en imperfecties te minimaliseren, het ontstoppen van de poriën en de textuur van de huid te verfijnen. De crème ziet eruit als gel en is doorzichtig. Het ruikt best sterk. Beetje chemisch, maar niet storend.
Het is zuinig in gebruik, je hebt niet veel nodig.

Na het aanbrengen voelt mijn gezicht een beetje trekkerig omdat het in mijn huid trekt. Mijn gezicht voelt zacht aan en glad, alsof er een filtertje overheen gelegd wordt. Dit product is “pore refining” en naarmate het gebruik merk ik inderdaad dat mijn poriën minder zichtbaar worden. Yes!!! ?
Het vormt inderdaad een goede basis voor mijn make-up. En met primer eroverheen is mijn gezicht een perfecte canvas voor mijn make-up. Dit product zou ik wel weer aanschaffen. De gezichtsgel is bestemd voor de vettige, onzuivere en gevoelige huid.

Anti-blemish Corrective Daily Lotion

Crème op gelbasis

 

Invisible Pores Night Detox Serum
Deze serum behoort ook tot de Restore lijn die poriën minimaliseert. Net als de dagcrème is dit ook een gel. Het voelt heerlijk fris en verkoelend aan op de huid. De gel is wel iets wateriger en ruikt ook chemisch maar wel minder sterk dan de dagcrème. De dop heeft een handig pompje dus heb je nooit teveel!

De serum is bedoeld om  te kalmeren, poriën te ontstoppen en de huid te detoxen. Vandaar dat je het in de avond aanbrengt op een goed gereinigde huid (klik hier voor mijn gezichtsreiniging routine).
Ik moet eerlijk bekennen dat ondanks het echt heerlijk aanvoelt op de huid ik het niet zo snel weer zou aanschaffen want het doet niet veel meer voor mijn huid dan de dagcrème. Misschien heb ik niet de juiste huid om dit echt goed te testen want ik heb best een vrij zuivere huid.
Het serum is bedoeld voor de normale tot gecombineerde, gevoelige huid.

Gelachtige serum

Invisible Pores Night Detox Serum [Micro Refined]

Derma Renewal Hydra Riche Night Cream (nachtcrème)
Laat mij beginnen door te zeggen dat ik echt weg ben van deze nachtcrème. Like for real!!!
Deze crème behoort tot de Hydrate lijn en geloof me, je voelt het in je huid trekken en in de ochtend voelt je gezicht lekker vochtig aan.

Er zit vitamine complexen A, C en E in en ook Hyaluronic acid in. Ik weet niet precies wat voor zuur dit is maar het zorgt voor de vochtigheid in de crème. We weten allemaal dat vitamine E echt goed is voor onze huid. Dus dat is een plus.
De crème is bedoeld voor de normale tot gevoelige huid.
Elke avond geniet ik van het insmeren van mijn huid en `s ochtends bedankt mijn gezicht mij hiervoor.

Hydraterende creme

Derma Renewal hydra Riche Night Cream

 

Over all…
De gezichtsverzorging producten van Figs & Rouge zijn erg fijn en voelen ook luxe aan. De uitstraling ervan is ook best luxe.
Ook al ben ik erg tevreden ermee, het is voor mijn huid niet echt nodig om de producten opnieuw aan te schaffen. Mits mijn huid plotseling enorm veranderd. (I pray it will not)
De producten zijn wat aan de prijzige kant maar weet zeker dat het de centen wel waard zijn als je een slechte of gevoelige huid hebt.

Prijzen & waar te koop
Dagcrème 50ml: € 38
Serum 50ml: € 38,50
Nachtcrème 50ml: € 38 euro
Je kunt de producten online kopen bij www.figsandrouge.com
Ik heb dit Engelse merk nog niet gezien in een NL winkel. Alle producten zijn dierproef vrij.

Hoop dat je genoten hebt van het lezen van mijn review, laat een reactie achter hieronder om mij te vertellen wat je ervan vond.

Wat voor producten gebruik jij voor je gezicht?

Tot de volgende blog!

Heb je de vorige blog al gelezen?

=XxX=

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord