Ulrich is ‘the place to be’ voor heerlijk vegetarisch eten in Wenen

Een stedentrip Wenen doe je voor de muziek, de cultuur en de prachtige architectuur. Maar in Wenen kun je ook heerlijk eten. Ben je, net als ik, niet echt een vleeseter, dan zit je bij Ulrich aan het goede adres. Hier kan je heerlijk, vegetarisch en veganistisch eten voor een schappelijke prijs. En de bediening is ook nog eens super vriendelijk.

Ulrich

Dit geweldige café, restaurant en bar is 7 dagen per week open voor ontbijt, lunch en het diner. Aan de voorkant bevindt zich een klein terras waar je heerlijk in het zonnetje kan zitten, als de gele vriend zich laat zien. Zijn de weergoden je niet gezind? Dan kan je in de informele setting binnen genieten van het heerlijke eten waar Ulrich bekend om staat. Het personeel is vriendelijk en ze hebben ook Engelstalige menukaarten. Heel de dag kun je er genieten van het ontbijt en de gratis wifi. Maar let op: vanaf 17.00 verschijnen de bordje ‘gereserveerd’ op de tafels, want ook de dinergerechten zijn erg in trek.

Huisgemaakt

Ulrich staat bekend om haar heerlijke eten en lekkere drankjes. Helaas konden we niet alle gerechten van het uitgebreide menu proberen, maar wat we wel hebben geprobeerd, was voortreffelijk. Hun soep, salades, cakes, alles is huisgemaakt. Bij Ulrich bakken ze zelfs hun eigen brood. En het is allemaal super lekker. Ook de huisgemaakte limonades en smoothies zijn een aanrader, zeker als je je vitamine intake weer op pijl weer krijgen.

Hotspot

De volgende keer als ik in Wenen ben, zal ik zeker weer een bezoekje brengen aan Ulrich. Ik raad je aan hetzelfde te doen. Deze hotspot is het zeker waard. Wil je in het weekend langskomen? Reserveer dan even van tevoren. Er dwalen namelijk vele Ulrich fans rond in de Oostenrijkse hoofdstad.

 

Breng je liever een bezoek aan de Nederlandse Hoofdstad? Dan mag je de Foodhallen zeker niet overslaan.
Maar ook in de tweede stad van Nederland is genoeg te smullen, stap eens naar binnen bij Bertmans of bij het Schielandhuis.

Voor de Engelstalige versie van dit bericht kun je terecht op eigen blog en volg mij op instagram voor meer hotspots, recepten en reistips.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie