The weekend

Ik houd er niet van in hokjes geplaatst te worden. Maar eerlijk gezegd was dit een prima hokje. Een activiteit bestemd voor dit hokje paste wel bij mij. Een verwen dag voor vrouwen 55+. En ik ben 55+.
Een hokje, toch? Nou zei ik overleggend met mezelf, meteen maar aanmelden.

Wie wil er nou niet verwend worden. Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb mij aangemeld.
Een vrije vrijdag, laat de boel (thuis) lekker de boel en breng jezelf naar de verwen dag en laat het gebeuren.
Lekker flexie gekleed. Gehuld in een bloemige lange rok, T-shirt, met on top een kort spijkerjasje.
Dit alles fietsend op witte sandaaltjes met op de neus een zonnebril naar de verwen dag.
Het weer was prima, dus de planga (bril in straattaal) kon.
Je kon kiezen tussen een aantal activiteiten.
Tot mijn grote teleurstelling mocht je (ook vanwege het grote aantal aanmeldingen) maar 1 activiteit kiezen.
Dan maar de voetmassage. Die voeten hadden extra aandacht nodig vanwege een andere avond activiteit. Maar de stoelyoga kwam toch nog vrij, waardoor ik ook die maar tot mij heb genomen.
Stoelyoga kende ik nog niet, maar prima te doen en good for body and soul. Zo heb ik het ten minste ervaren.

De voetmassage, zeker voor herhaling vatbaar. Het is dat er iemand wat kwam vragen (moet eigenlijk niet kunnen), want ik was werkelijk “weg”. Nog net niet (gelukkig) tegen snurken aan.
Deze dag was echt leuk voor de 2 activiteiten die ik heb kunnen ervaren, maar ik denk toch dat het meer iets voor de nog wat oudere vrouw, en (sorry) wellicht de zich wat eenzamer voelende oudere vrouw.
Niet om deze verwen dag en haar organisatie te kort te doen, maar ik denk dat die dames (weer sorry voor het hokje) meer aan hun trekken komen.

Met een goodiebag nam ik afscheid van dit hokje en toog ik op mijn fietsje, vederlicht wel richting huis, to change clothes voor the next activity. Joselyne Brown in concert @ Kwaku. Daar kan ik kort over zijn. Het Kwaku Festival (tot 4 augustus 2019) blijft een feest van herkenning van o.a. oude bekenden.
Soms ontmoet je er ook nieuwe “bekenden”. Gezellig, lekker eten, lekker druk, swingend genoten van de mensen met en om mij heen.
Joselyne Brown, tja kan ik dus kort over zijn, misschien tijd om de microfoon aan de wilgen te hangen.

Het was een Kwaku weekend. Zaterdag met microfoon in de hand getogen naar de bigisma dei (senioren dag) waar ik senioren mocht interviewen over hun mooiste moment(en) op dit festival en uiteraard ook wat ze van deze activiteit vinden. Mooie verhalen. Duidelijk is wel dat de senioren de organisatie van deze dag geweldig vinden en er elke keer weer naar uit kijken. Er werd gelachen, gegeten (uiteraard) en gedanst. And then there was Sunday. Sunday @ Kwaku is my day.
Na een voetbalwedstrijd bezocht te hebben, speed up richting Kwaku. Bijna 60, maar los gegaan op R & B alsof je 18 bent. Heerlijk! Alles en iedereen kan aan zijn/haar trekken komen.
I did my best. Eten, drinken, mensen ontmoeten, chillen en ook weer dansen. Na zo een weekend, zondagavond brak naar huis gestrompeld, want tja, die voetmassages was nu toch wel uitgewerkt. Arme voetjes. Douchen en naar bed, want maandag (vandaag) roept de ”baas” weer.

Nu fris en fruitig weer aan het werk. Druk weekend? Hell no, it was great. Uit ervaring weet ik dat niet iedereen het zo fijn heeft gehad dit weekend en de komende tijd is het maar afwachten. Wat dat betreft loopt het leven raar. Take care you  guys!