Swimwear for all

Het ”swimwear” seizoen is weer van start gegaan. Dus haal je bikini’s of badpakken maar uit de kast. Heb je die nog niet? Of ben toe aan een nieuwe? Met deze ‘’swimwear for all’’ post help ik je graag op weg naar een nieuwe badpak of bikini. 3, 2, 1: Let’s swimwear!

zalando badpakken

Het badpak
Ik ben nooit zo een badpak-typje geweest, maar vorig jaar kocht ik last minute voor mijn vakantie naar Kroatië een badpak. C-o-m-f-o-r-t-a-b-e-l, dat is het eerste wat ik dacht toen ik deze droeg. Ik hoefde nergens op te letten zoals een loszittende bandje of verschoven broekje. Verder vond ik het persoonlijk fijn dat mijn buik bedekt was gezien deze vaak is opgezet. Dus ben jij nog geen badpakker en wil je er graag een zijn? Probeer het, kies voor een design die het beste bij je past. Zelf vind ik zwart-wit ontzettend mooi, maar wie weet ga jij graag voor een felle kleur. Zalando is mijn go-to, omdat ze daar verschillende en betaalbare merken verkopen. Asos is mijn tweede favoriet vanwege hun eigen uitgebreide (voor alle lichaamstypen) collectie. Wil je via alle webshops zoeken? Dan is Fashionchick de beste zoekmachine ever. Overzichtelijk, snel en resultaat gegarandeerd. Zoeken maar!

Bikini zalando

De bikini
Bikini’s daar kun je nooit genoeg van hebben. Althans ik niet. De meesten van mijn bikini’s schaf ik tijdens de sale aan. Zo kocht in augustus losse topjes en broekjes vanaf €1. En ook slaagde ik per toeval bij Lidl in Kroatië met een prachtige oranje bikini. Daarnaast kun je het proberen bij Action, Wibra of Zeeman. Je zult versteld staan hoe veel keuze er echt is. En dat een nieuwe bikini helemaal niet duur hoeft te zijn. Wil je online scoren? Gebruik dan Fashionchick voor het beste resultaat en klik hier voor meer informatie over verschillende bikini stijlen.

Wat je ook kiest, laat het een reflectie zijn van jezelf. Draag wat jij mooi vindt, niet wat er van je wordt verwacht. Denk out of the box en onthoud:

Swimwear is for all!

Liefs,

 

Iraida

Beeldmateriaal: Zalando

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie