Nathalie Ten Caat – Bulo van Admi-Account

Inmiddels is de Online markt begonnen in de facebookgroep Vrouw Op Eigen Benen en op de facebookpagina Vrouw Op Eigen Benen.

Het is altijd leuk om meer informatie te lezen over de deelnemende onderneemsters.
Dus de komende week worden enkele deelneemsters via een blog op de website voorgesteld. 

We beginnen met Nathalie Ten Caat – Bulo van Admi-Account.

Het heeft even geduurd om als vrouwelijke boekhouder serieus genomen te worden. Het kost je 2 keer meer energie en inzet dan mijn mannelijke collega’s.

Ik ben nu 3 jaar verder als eigen ondernemer met ons administratiekantoor en wij kunnen nu de resultaten zien van onze inzet en expertise van de afgelopen periode. Admi Account blijft bij zijn waarden en normen en dat zal je elke dag moeten bewijzen. 

Wat het ondernemen mij heeft geleerd is dat je ook daadwerkelijk dat moet doen wat er wordt beloofd. Om deze reden maakt Admi Account nu ook een groei door. Daar waar andere kantoren steken laten vallen geven wij onze klanten de service en advies waar ze om vragen. Wij weten als geen ander wat ondernemen is en zien onze klanten ook graag hun toewijding geven aan hun onderneming. Boekhouden is bij vele ondernemers een ondergeschoven kindje en gebeurd vaak nadat de werkdag is afgelopen of als het weekend begint. Wij nemen die zorg en energie graag over en in alle gevallen naar volle tevredenheid.

Boekhouden is een serieuze zaak en is de ruggengraat van een bedrijf. In de laatste twee jaar hebben wij spijtig genoeg moeten meemaken dat niet elk administratiekantoor de boekhouding van haar klanten serieus neemt, want ach…in het land der blinden is eenoog koning. Gelukkig is dit niet onze missie en nemen wij ons vak heel erg serieus. Zo serieus dat de klant er eigenlijk geen omkijken naar heeft maar precies weet wat wij doen. Dat is boekhouden in zijn puurste vorm, precies zoals het hoort en niet anders.

Voor meer informatie klik hier.

Voor meer informatie over de Online markt Valentijns Editie klik hier.