Vacay Vibes

Ladies, I’m back. Ik ben terug van het prachtige Kroatie, maar ik zit nog steeds in de vacay vibes. En dit gevoel wil ik graag door middel van mijn vakantie foto’s met jullie delen. Bij het samenstellen van mijn outfits heb ik bewust gekozen voor kleur. In het dagelijks leven draag ik vaak zwart, maar op vakantie vermijd ik het. Verder zijn de outfits comfortabel, budgetvriendelijk en heb ik alle tips die ik jullie in de voorgaande blogs heb gegeven ook toegepast. Benieuwd? Scrollen maar…..

vero moda, missguided

Outfit 1: Limited Edition
Ik houd van de van de kleur grijs. En daarnaast vind ik het persoonlijk makkelijk te combineren. Dus toen ik deze broek op Zalando spotte, dacht ik gelijk: kassa! En voor de prijs, €11,95 kon ik het zeker niet laten liggen. Het mooie aan de broek is dat het aan de zijkanten open is en dit heeft ook nog een luchtig effect. Ik heb de broek gecombineerd met een body met de opdruk: limited edition. Deze heb ik vorig jaar jaar gekregen van mijn beste vriendin. Ik heb gekozen voor een rode tas van Missguided, zonnebril van Primark en hot pink lips van Sleek.

denim, missguided

Outfit 2: Denim Dreams
Denim, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik heb daarom mijn spijker short met een lichte washing uit de kast gehaald. En deze gecombineerd met een crème- offshoulder top van de C&A, rode tas van Missguided en goudkleurige sandalen die ik van mijn beste vriendin heb gekregen. De rode bril heb ik via United Wardrobe besteld. Tip!

aztec, print

Outfit 3: Printed Pants
Deze luchtige broek is een echte aanwinst voor mijn kledingkast. Het zit lekker en heeft een mooie fitting. Deze heb ik voor maar €7 in de sale gescoord bij de C&A. Ik draag hierbij een ‘statement t-shirt’ van de Primark en mijn goudkleurige sandalen. Love it!

stripes, dinner

Outfit 4: Stripes for dinner
In deze look voel ik mij vrouwelijk, en hier komen mijn curves mooi in naar voren. Ik draag hier een body van Lidl, rok van Coolcat en sandalen via United Wardrobe.

 

Army green, coolcat

Outfit 5 – Army green
And the body is back. Deze keer in combinatie met een army green short van de C&A, Primark zonnebril en Havanna slippers. Do you like it?

Al de bovenstaande outfits geven echt mijn stijl weer. Casual, simpel en altijd vrouwelijk. Ik hoop dat jullie mijn outfits leuk vinden. Tot de volgende maand!

Love,

Irai

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord