Style Inspiration

Wij vrouwen hebben allemaal wel van die dagen dat onze inspiratie ver te zoeken is. Een outfit samenstellen lijkt dan moeilijker dan ooit. Gelukkig kun je op diverse platformen 24/7 inspiratie opdoen. Instagram, het platform voor o.a style inspiration is daar één van. Hier showen verschillende modeliefhebbers hun beste outfits. Benieuwd welke instagrammers in mijn ogen dit het beste doen? Read on, I’ve got some inspiration for you!

 

@myfashionbeautycase


Het eerste wat opvalt aan Charity’s IG account is haar gevoel voor stijl. De beauty poseert flawless in verschillende outfits en op iedere foto ziet ze er van top tot teen stijlvol uit. Alles is op elkaar afgestemd, van make-up tot aan de schoenen. De ene keer gaat Charity voor casual, de andere keer sportief of elegant. Haar stijl is niet een hokje te plaatsen, waardoor het voor haar volgers altijd een grote verrassing is in welke combinatie zij nu weer gaat schitteren. Een ding is zeker, bij iedere #outfit raak ik geïnspireerd om ook in mijn kledingstijl buiten de lijntjes te kleuren. Dus Charity, keep them outfits coming!

 

 

@melsdiary
Op melsdiary kom je direct terecht in de visuele dagboek van een stylist en designer. Ze oogt alles behalve alledaags, ze lijkt net zo uniek als haar kledingstijl. Yup, I said it. Ik ken haar persoonlijk niet, maar dit is wat ik zie als ik naar haar uitstraling kijk. Ik raak door haar outfits geïnspireerd om te experimenteren op het gebied van stijl. Daarnaast zit er altijd wel een outfit tussen waarvan ik denk die móét ik hebben. Hands up for #Melsdiary.

 

 

@samyjovalentine


Samyjo, de Franse fashionista in hart en nieren. Ze laat o.a op haar IG account zien dat je geen designers nodig hebt om er modieus uit te zien. Zo zie je haar regelmatig in Zara, H&M of Bershka paraderen. Wat zij ook draagt, het siert haar altijd. De Franse is namelijk een ster in het combineren. Als ik Samyjo tegenkom op mijn tijdlijn, dan grijpt haar stijl ieder keer weer mijn aandacht. Net als Charity, kleedt zij zich out of the box and i’m diggin it. Alhoewel ze bij de bekende modeketens winkelt, zien haar outfits er toch uniek uit. Chapeau Samyjo!

 

Alhoewel inspiratie overal te vinden is, is Instagram mijn go-to. De bovenstaande IG stylers geven mij style inspiration for days. Wie inspireert jou op het gebied van stijl?

 

Let me know in the comments.

Liefs,

Iraida

Ik ben Iraida Clare (28), Amsterdamse creatieveling met een groot modehart en passie voor de pen.
Deze passies deel ik al drie jaar op mijn 
lifestyleblog www.iraidaclare.nl en sinds 2016 op Instagram onder de Thestylinggift.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie