Spring In The Air

Hi Ladies

Hebben jullie een leuk weekend gehad..? Ikke zeker.! en heb natuurlijk weer hele leuke outfits voor jullie samengesteld. Nog een maand te gaan en kunnen we de winter ook weer gedag zeggen.

 

 ” I don’t know about you guys but I’m Spring ready.! “

 

 

Spring Vibes

Thats the only ting that goes thru my mind.! En natuurlijk ben ik bezig mijn kledingkast lente klaar te maken. Vorige jaar kocht ik deze prachtige gele maxi jurk bij Boohoo.com deze jurk kun je ook als Maxi Cardigan dragen wat erg handig is. De maxi cardigan is ook weer een terugkerende trend dit jaar and I’m loving it.! 

 

 

De gele maxi cardigan is een echte eye catcher, hou daarom je outfit very basic zo komt de kleur van deze cardigan meer tot uiting. Deze gele maxi cardigan combineer ik op een fully black outfit. Mijn outfit bestaat uit een basic legging en tanktop, de legging is van stevige tricot met breed elastic in de taille. De tank top is nauwsluitend en is van elastisch katoen en is bewerkt met kant.

Probeer deze look ook met een leather look legging. Deze maxi dress/ cardigan is geschikt voor day to night dressing and I love the flair of it.

Legging H&M

Tanktop Primark

Night Dressing

  

 

Maak deze outfit af met een leuke clutch and some killer heels. Ik koos voor mijn geborduurde clutch die ik gescoord had op de Las Dalias Hippie Markt en mijn eenvoudige zwarte pumps van de Primark.

 

” You can have anything you want in life if you Dress for it..! “

 

Bekijk deze look in de outfit video hier onder 

Hoop dat ik jullie met deze outfit weer heb kunnen inspireren. Whats your favorite spring fashion item..? Let me know in a comment below. 

See you on my next Fashion Talk 

Yours sincerely, 

Symone 

 

Blog: MyFabulousCurves

Instagram: Myfabulouscurves

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie