Skinny jeans & Me

Beetje vreemd begin van mijn blog, als je de titel leest.
Maar  ik wil  het toch  delen dit is ook  ARI garderobestyliste.
Momenteel zit in een transitie en sta ik dagelijks stil  wat goed voor mij is …. THE NEW ME!
Durf te vragen en durf te vertellen.  Ik  ben klaar om ondersteuning te vragen op elk vlak en te delen.
Zonder mijzelf  telkens af te vragen wat de ander zal vinden of denken. Deze patronen hebben mijn leven beheerst en tegelijkertijd belemmerd.
Voor mij is er  genoeg winst te behalen….met deze gedachtegang voel ik door elke ader in mijn lichaam dat het altijd goed komt. Dit zie ik ook terug in mijn dagelijks leven. Positiviteit trekt meer positiviteit aan.

Een fijne Jeans is een moetje in je garderobe. Ik betrap mezelf  hoe ik mijn Skinny aanbid!!     
Het heeft even geduurd  voordat ik mijn perfecte Skinny Jeans had gevonden.
Het is bewezen dat het vinden van de perfecte jeans een klus is en dat een vrouw gemiddeld vijftien paar jeans past voordat ze één paar vindt die goed zit?
Daarom schrijf ik hierover  in mijn 3e blog. Vast herkenbaar volgers?
Wat ik helemaal mooi vind volgens de mode professionals past dit model jeans niet bij mijn pasvorm(curvy).
Die vlieger gaat voor mij niet op.
De Skinny jeans regular van de H&M Plus.Voor een maatje meer €39,99 euries is voor mij gemaakt.
Waar ik inmiddels een 2e  paar van heb  aangeschaft, omdat ik bang ben  dat  ik  het risico loop en vroegtijdig afscheid moet nemen van mijn Lovelly  Skinny.  Ik sta op het punt om naar het hoofdkantoor te bellen om te vragen  of  dit model  nog in stock is. Bewust het prijskaartje bewaard met artikelnummer en foto gemaakt. Voor de zekerheid  toch  een foto  van het prijskaartje gemaakt en op het bureaublad van mijn laptop geplaatst.
Eigenlijk wil ik gewoon dat er vrachtwagen voor komt rijden met een lading. Best een grappig idee hihihihi!!
Alle gekheid op een stokje! Wat  maakt deze Skinny zo bijzonder voor mij?
Deze skinny laat zien wat er gezien mag worden en verhuld wat verhuld moet worden bij mij en sluit mooi aan bij mijn benen en om mijn middel.
Klaar mee om een jeans te dragen. Deze Skinny loopt door tot mijn  enkels. Hierdoor lijken mijn benen optisch langer. Daar word ik blij van!  Met een volledig geaccepteerde een meter zesenzestig. Ik combineer de mijne met mooie sexy pumps  en blazer maar  net zo goed  met een stoer oversize sweater en  sneakers  komen beiden combinaties  tot zijn recht.  Tegelijkertijd  is dit het beste basisitem sinds mensenheugenis en heb ik een uniform? Wat is daar  mis mee?
Als het lekker zit en  ik mij  happy voel in mijn Skinny  jeans. Waarin ik al mijn vrouwelijk schoon mag  tonen.

Het is belangrijk dat je op een aantal dingen let bij de aanschaf van een jeans.   
De combinatie katoen/stretch  donkere wassing kleed af. Heel belangrijk dat kontzakken hoog zitten en dicht bij elkaar. Dat geeft een lift effect bij de billen.
Onderhoud tip. Was je jeans altijd binnenstebuiten. Hierdoor blijft de wassing langer mooi en zal je spijkerbroek minder snel slijten. Wassen op 30° is meer dan voldoende.

Laat je niet leiden door mode maar waar je blij van word!

Liefs ARI garderobestyliste

ARI garderobestyliste deelt tips en tricks en hoop jullie te inspireren. Neem gerust een kijkje op mijn website arianvreugd.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie