Say Hello to VOEB Curvy Fashion Blogger

 

 

 

 

Hi Babezzz….

Mijn naam is Symone 36 jaar moeder van een prachtige dochter genaamd Xiënna.

I love fashion dat zullen jullie welde komende tijd opmerken. Het bloggen begon met de geboorte van mijn dochter, maakte elke dag wel foto’s van haar outfitjes en deelde die met vrienden op Instagram en Facebook.

Ik zelf ben curvy en weet dat het voor mensen met een maatje meer altijd moeilijk is om een leuke outfit te vinden. En dat mensen met een maatje meer zich vaak verstoppen in hun kleding en vaak bang zijn om een eigenstijl te creëren. Door de jaren heen heb ik mijzelf dit ook moeten aan leren en kan wel zeggen dat ik mij steeds zelfverzekerder ben gaan voelen, omdat ik van mij zelf ben gaan houden zoals ik ben.

Dat moederschap en mode niet samengaan is zó van vorige eeuw, daarom wil ik met mijn blog  moeders eigenlijk” de vrouwen ” inspireren en laten zien dat mode en moederschap zeker samengaan.

We gaan het de komende tijd heel gezellig hebben hier op VOEB en natuurlijk zijn alle vragen en suggesties welkome..!

See you soon on a brand new Fashion Blog

???

Symone

” You can be a Curvy mom and still look Fabulous “.

 

Voor meer inspiratie volg mijn blog of Instagram MyFabulousCurves

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord