New Year, New Begin

Goede voornemens? Daar doe ik niet aan. Ik heb wel een paar doelen, die ik om de zoveel tijd evalueer. Even je mind resetten zeg maar.

Mijn tijdlijn op FB en IG stond er bol mee: #newyearnewme

Ik doe daar niet aan, ik ben niet eens een nieuw mens met het verstrijken van een jaar. Maar afgelopen weekend werd ik even met de neus op de feiten gedrukt. Ik werd geconfronteerd met de nietigheid van de mens. Ik werd ermee geconfronteerd dat elke dag je laatste kan zijn.

Zonder er te veel in detail op in te gaan, was ik even genoodzaakt pas op de plaats te maken. Uit die werktelefoon, afspraken on hold, het gaat nu even niet om carrière maken. Een carrière maken is leuk als je dat kunt delen met je geliefden. De vruchten ervan kunt plukken. Carrière maken is leuk als je gezond bent, goed slaapt en goed eet.

Dus ja, 2019, new me. Plannen maken met je vriendinnen om deze zomer te genieten. Lekker koken met je geliefden. En dat besef hé…geniet van de dag alsof het je laatste is. 

Mijn voornemen is om er nog meer te zijn voor de mensen die belangrijk voor me zijn…de balans te blijven checken. En niet te stoppen…al lijkt het soms onvermijdelijk…doorbijten werpt soms de nodige vruchten af. Want aan het einde van de rit nemen we ons geld en onze bezittingen niet mee…aan het einde van de rit moet je jezelf in de spiegel aan kunnen kijken en kunnen zeggen….”I am in a happy place” 

En dat geldt ook voor jou..maak er een mooi jaar van!

Xxx Jubes

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie