Meeki beautylab | Rebel & Sophia | Feest nagels

 

Door Sonja | Hallo ik ben Sonja en ik ben 48 jaar. Ik heb 2 zonen Stef 22 en Yuri 15 en ben getrouwd met Paul. Ik heb een eigen blog YuStSoMe waar ik regelmatig wat beauty gerelateerde reviews laat zien.

Een keer per maand zal ik proberen hier leuke nagels te tonen, tenslotte is dat iets wat ik graag doen en ik hoop zo een inspiratie voor jullie te zijn.

 

Meeki | Rebel & Sophia

Meeki Beautylab is een Nederlands bedrijf dat zelf nagellak maakt. En dan niet zomaar wat lak, nee speciaal vervaardigd om Vegan te zijn, dus de rommel laten ze er uit en voegen er Mastic gum oil en Witte thee in! Daarbij testen ze niet op dieren! Yeah!

 

meeki-logo-brand-nailpolish-rebel-sofia-yustsome-voeb2

Ik heb voor jullie uit mijn Meeki collectie die ik nog niet online gezet heb de kleuren Rebel en Sophia gekozen. Ik vind deze twee erg mooi voor de komende feestdagen. De Meeki lakken, daar heb ik zelf toch even aan moeten wennen, maar kijk niet te snel opgeven, want anders had ik deze twee mooie lakken misgelopen.

meeki-logo-brand-nailpolish-rebel-sofia-yustsome-voeb0

 

Flesje

Het flesje heeft een inhoud van 7 ml. En het logo staat op de dop. Tevens is de M mooi vormgegeven in het flesje, waardoor het voor mij een zeer luxe uitstraling heeft.

Het kwastje vind ik zelf iets te grof, maar dat is natuurlijk voor iedereen persoonlijk. De een roept dan lekker handig, ben ik snel klaar, ik roep oeh nu ga ik knoeien.

meeki-logo-brand-nailpolish-rebel-sofia-yustsome-voeb3

 

De lakken dekken over het algemeen in 2 laagjes en ze drogen snel op. Ik laat jullie hier de swatch zien met 2 (duim staat niet op de foto) zwarte nagels en de rest rood.

meeki-logo-brand-nailpolish-rebel-sofia-yustsome-voeb4

 

De rode lak droogt een beetje satin op, dwz dat het tussen mat en glans in zit. De zwarte (ik vind het meer heel donker grijs) droogt wat glanzender op.

 

Nail Art

Ik hou van nail art en ik ga jullie niet in een diep gat gooien met een ultra moeilijke nail art. Ik hou het (voor mij dan) simpel en ga met een sponsje werken (gradiënt).

Om niet te knoeien, gebruik ik Liquid nail art tape van Beautyill.nl die zij verkoopt in haar webshop.

meeki-logo-brand-nailpolish-rebel-sofia-yustsome-voeb5

Dit is een latex goedje dat je rondom je nagels lakt en nadat je klaar bent er zo weer aftrekt met een pincet en de randen mooi schoon blijven.

 

meeki-logo-brand-nailpolish-rebel-sofia-yustsome-voeb6

 

Zoals je ziet heb ik een reverse nagel gemaakt met de ringvinger en de duim. Wat je doet is nagellak op een make-up sponsje lakken en voorzichtig op de tip sponzen!

Ik doe dit twee keer. Eerst 1 laagje, goed laten drogen en dan de volgende… direct daarna haal je de liquid tape eraf, dit moet als de lak nog een beetje nat is, anders gaat het verwijderen niet meer zo fijn.

meeki-logo-brand-nailpolish-rebel-sofia-yustsome-voeb7

Een mooi glittertje erop (topcoat met een holo grafische glitter is van Essence en ik gebruikte slechts 1 laagje om zo nog mijn gradiënt te blijven zien).

meeki-logo-brand-nailpolish-rebel-sofia-yustsome-voeb8

 

meeki-logo-brand-nailpolish-rebel-sofia-yustsome-voeb9

Eventueel nog aflakken met een sneldrogende top coat als je dat wilt en je kunt zo aanschuiven aan de feestelijke kerst tafel!

Verkrijgbaar: via de website (er loopt nu een probeeraanbieding) normaal kost een lak 14,00 per stuk!

 

Bedankt voor jouw bezoekje en ik hoop snel jouw creatie te mogen zien! Tag mij op Instagram met @yustsome

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord