Laat zijn leven jou inspireren!

Geloof dat elke droom kan uitkomen!

Mission posible!

 

Vergeet Belgiums of Britian’s Got Talent met Simon Cowell even. Onthoud enkel het ongeloof, en de verwondering. De opengevallen monden voordat ze enthousiast en vol respect de woorden: “I wasn’t expecting that…!!!” uitroepen.

Niet zomaar het eerste filmpje uit de dozijnen amazing movies on YouTube, maar één hele bijzondere ontdekking van een unieke persoonlijkheid: Duffley Christopher. Te vroeg geboren in slechte omstandigheden, maar geadopteerd door een liefhebbende familie. Autistisch, maar wat een karakter! Blind, maar wat een doorzettingsvermogen om te doen en te zijn wie hij wil!

This is me!

 

In dit filmpje is hij pas 10 jaar! Niemand zag dit aankomen… Tot hij begint te zingen en een welverdiende staande ovatie krijgt!

 

Open the eyes of my heart…

 

Zijn verhaal laat echt zien dat je met een liefdevolle omgeving veel kan bereiken. Hij is “anders” en toch wordt hij aanvaard en vind iedereen hem “mooi” zoals hij is!

Ik vind het zo inspirerend, aansluitend bij mijn eigen visie. Iedereen is uniek, en mooi op zijn eigen manier met zijn eigen karakter en uiterlijk! Met z’n eigen stoornis of handicap, ook zij kunnen stralen en dat negatieve omdraaien tot iets prachtigs positief! Dat is inspirerend!

Geef niet op! Geloof in jezelf, geloof in de wereld om je heen, je kan iets bereiken! Het is oké om jezelf te zijn.

 

Nog een laatste blik op Duffley Christopher, als tiener vandaag. Ik vind zijn stem prachtig, het heeft iets rustgevend en inspirerend:

 

Meer lezen over Christopher’s story? Dan kan je hem hier volgen: http://www.christopherduffley.com/
Mission Posible, laat zien dat alles mogelijk is voor ons allemaal!

 

 

Artikel opgesteld door: Coco

https://anoniemjezelf.wordpress.com/

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie