Mijn hoofd maakt overuren

Daar gaan “ZE” weer al die gedachtes in mijn hoofd!! Hoe is het toch dat ik nooit even rust kan vinden. 

Ik zit nog geen 6 maanden te genieten van mijn trots “mijn eigen salon genaamd MY DAILY LASHES” als zich een super kans voordoet!
Hoewel ik heus wel heb gezien dat er een winkelruimte te huur stond. Heb ik er geen seconde aan gedacht om nu al te gaan verhuizen. Dat kan ik mijn man toch niet aan doen!!!

Feit is dat hij NU staat te werken/klussen in mijn nieuwe salon! Het moment dat ik toch stiekem door het raam ben gaan kijken, kwam die kriebel wéér. Ik vraag mij serieus af, is dit bij elke ondernemer zo??? Overal potentie in zien, of ben ik toch rupsje Nooittevree?! Zoals een vriendin mij noemt.

Ik ben nu niet meer van plan te gaan verhuizen. Ik denk serieus dat ik mijn rust nu heb gevonden. Dit is namelijk zoals ik het vanaf het begin “2.5 jaar geleden” voor ogen had. Dat ik steeds die zij stappen heb gemaakt begrijp ik niet echt! Ik kan iedereen aanraden om maar gelijk te doen wat in je hart ligt. Dat geeft een stuk rust. Mits het kan natuurlijk.

Hoewel mensen mij voor gek verklaren, sta ik er 1000% achter. En hoe het gaat lopen? Dat weten we toch niet.
Dus we doen het gewoon! Risico van het vak! Zo roepen ze dat toch?

En ach, linksom of rechtsom we komen er wel!
Eerst maar eens een fatsoenlijk openingsfeest geven!!!

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord