Het combineren van mom jeans.

Wanneer mijn moeder oude foto’s liet zien viel mijn blik automatisch op de hoge spijkerbroeken die ze droeg. Ze droeg ze meestal met een simpel shirt en schattige gympjes. In 2014 werd het een trend om zulk soort broeken te dragen, echter wist ik nooit zo goed hoe ik ze combineren moest.

 

Een maandje terug had ik een mooie mom jeans aangeschaft bij Monki. De verkoopster gaf me de juiste advies en ik liep met een tevreden gezicht de winkel uit. Echter de afgelopen weken is het flink wat kouder geworden in Nederland, wat het lastiger voor me maakte om deze gave broek te dragen.

foto2

 

Vandaag besloot ik mijn stoute schoenen aan te trekken en haalde ik één van mijn favoriete broeken uit de kast. Ik haalde mijn Dr. Martens van de schoenenrek en haalde een simpele top uit mijn kast. Ik heb besloten om voor rustige kledingstukken te kiezen, aangezien de lengte van de broek en de Dr. Martens aardig wat aandacht opeisen. Om de outfit helemaal af te maken heb ik mijn oversized trenchcoat van de kapstok gehaald.

Whitney

Ik ben Whitney. Ik ben een vegetarier, een modegek en een shop verslaafde. Zelf schrijf ik voor NaturallyCurly.com en heb ik mijn eigen blog. Via Vrouw op eigen benen deel ik mijn styling tips en hoop ik jullie te kunnen inspireren.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie