Goeie en goedkope BB Crème voor de donkere huid

In mijn video “Alles over foundation” vertel ik over de verschillen de foundations, het gebruik ervan en hoe je de juiste kleur kunt vinden die bij jouw huid past. Ik heb het ook over BB crèmes en vandaag wil ik hier wat dieper op ingaan aangezien ik erg content ben met mijn huidige BB crème!

Het klinkt eigenlijk interessanter dan het in werkelijkheid is haha. Het is simpelweg een getinte dagcrème met een zonnebeschermingsfactor. Het is veel lichter qua structuur dan een foundation. Het is net zo licht als een dagcrème alleen met een kleurtje en een dekkend effect om je huid en teint egaler te laten lijken. Het dekt ook minder dan een foundation, maar in de zomer is dat juist wel fijn. In de hitte wil je er natuurlijk ook goed uitzien maar geen zware make up op.

20171026_085917.jpg

L.A. Girl Pro. BB cream kleur Deep (GBB947)

Voordelen van een BB is dat je er in de ochtend niks extra’s voor hoeft te doen, want je brengt het gewoon met je handen aan net zoals een normale dagcrème. Echt een uitkomst als je in de ochtend haast hebt zoals ik 5 van de 5 werkdagen!
Het enige wat je wel moet doen is je handen wassen want die kleuren gewoon mee.
Verder kies ik er vaak nog wel voor om er wat poeder overheen te doen zodat het, naar mijn gevoel, langer blijft zitten en mijn t-zone minder snel gaat glimmen. Het is eigenlijk niet nodig.
Net als het aanbrengen van een primer ervoor of een concealer erna. Dat is echt optioneel.

Ik gebruik het nu 6 maanden de BB creme van LA Girl. De crème past perfect bij mijn huidskleur waardoor het lijkt alsof ik geen make up op.

20171026_171251

De kleur Deep GBB947

20171026_171334

het geeft ook gelijk een warme egale gloed

Het maakt mijn kleur egaler en voelt lekker licht aan. Het blijft goed zitten, dat scheelt ook. Ik heb geen vingerafdrukken op mijn printjes op het werk als ik aan mijn gezicht gezeten heb hahaa
Qua tijd is het zeker ook een winst zoals ik hierboven al aangaf.

Er komt binnenkort op mijn YouTube kanaal Charmaine Anna een make-up video waarin ik het gebruik.

20171026_175428.jpg

Binnenkort op mijn YouTube kanaal deze make-up look waar ik de BB Cream gebruikt heb

Ik heb de BB crème in het Medisch Centrum Ganzenhoef (oude Rochdale gebouw) aan de Bijlmerdreef in Amsterdam Zuidoost gekocht. Op de begane grond is er een winkeltje met een groot assortiment make-up waaronder L.A. Girl. Het kostte nog geen €6,- . De exacte prijs weet ik even niet meer.

Hema verkoopt ook BB crème voor de donkere huid en er zijn nog een paar andere merken (goedkope en dure) die het ook in onze tinten hebben. LA Girl heeft wel een hele reeks dus voor elke kleur een crème!

Een ding weet ik wel, als de tube leeg is, haal ik weer!

20171026_085924

Tot de volgende blog! XxX

Charmaine Anna

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie