Fashion and the City

New episode Carrie Bradshaw syndroom

Vorige keer benoemde ik de valkuilen van het “Carrie Bradshaw Syndroom”. De 90’s televisie personage die nogal neurotisch omgaat met mannen, vrienden, haar werk en geld. Carrie Bradshaw ging voor goud als het gaat om de mode. De duurste merken, schulden, achterstanden met betalingen, het liever niet eten voor die nieuwe tas of schoen. Misschien gaat het in jou geval ook niet zo ver, maar we kunnen denk ik allemaal het gevoel delen wat shoppen met je doet.

Eerder had ik aangegeven dat ik dit syndroom anders wil belichten door middel van de juiste intenties. Denk dan aan, risico’s nemen, Trying out new things, vastberadenheid, maar vooral ontdekken wie je bent! Carrie was niet bang om de nodige risico’s te nemen om nieuwe dingen uit te proberen. But Make sure it’s coming from Some Please real! If your values are shallow, your victories Will be empty! by Steven Furtick.

Real or fake

De vrouw heeft verschillende rollen waardoor je je eigen dromen voorbij kan gaan. Denk aan verschillende excuses: het is te laat, ik ben te oud, niemand gelooft in mij………..

carriere maken op je werk, een drukke baan of je gezin. Ze hebben allemaal prioriteit maar hoe zit het met jou dromen? Geloof je er nog in? Is het haalbaar? Hoe pak je dit aan? Zijn je dromen real or fake? You Will never know unless you try! Vaak komen er kansen langs die we niet eens herkennen of durven aan te pakken. Trowback from last month! Ladies… we need to learn to walk on water. Carrie nam ook kansen. Haar passie voor mode bracht haar op plekken waar ze alleen van droomde. Netwerken in de modewereld met de juiste connecties speelde daarin een grote rol. Netwerken is dus een must!

We ❤️ Paris

Een grote inspiratie bron voor mij is de design duo Victor & Rolf! Jah van Nederlandse bodem maar succesvol geworden in Parijs. Parijs is een van de mode hoofdsteden in wereld. Denk aan YSL, Chanel, Chloe and more…

Je doel najagen, dat is die vastberadenheid die je nodig hebt om je doel te bereiken. Het duo V&R koos ervoor. Najagen betekent risico’s nemen. Ze besloten samen naar Parijs te gaan om hin droom na te jagen op de plek waar mode furore maakt! Being at the right place, at the right time! And the rest as they as they history!

Trying new things

Misschien heb je al een droom, maar weet je niet hoe je het moet aanpakken. Guess what! Op mijn instapage is een Give-away in samenwerking met Nomibynaomi! Zij is een mode ontwerper die zich richt op fashion lifestyle geïnspireerd door Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse invloeden. Really? Yes! Ze gaat een workshop geven om alle single moms een boost te geven en te inspireren hun dromen te verwezelijken. Sluiting is 6 november om 0:00! So hurry up! This is an opportunity you can’t Miss!

Succes triggers

Are you ready to get started? Ik zou zeggen pak je koffer en neem het volgende mee op je reis:

Confidence: helpt je om te geloven in je zelf en je droom.

Faith: helpt je om de hoop niet te verliezen.

 Fallure: Jah deze hoort zeker in het rijtje want falen dient als leermeester en niet als zwakte. Dit heeft allemaal te maken met perspectief. You choose! Courage: moed om niet op te geven wanneer alles in de soep blijkt te lopen!

Passion: is een vereiste om liefde te koesteren voor je droom en helpt je niet op te geven!

Humor: om je zelf niet te serieus te nemen als het niet lukt en te genieten van je behaalde doel dus niet jezelf als je succes hebt!

Succes outfits

 

Poem

 Faith is not the absence of fear but rather the judgement that something else is more important then fear. The brave May not live forever but the cautious do not live at all! From now on you’ll be traveling the road between who you are and who you can be!
The key is to allow your self the make the Journey!!!!!

Next Episode
Is shoppen dan een uit de hand gelopen primaire behoefte geworden? Meestal ligt het er net aan hoe jij het bekijkt. Ik laat me inspireren door Carrie Bradshaw haar gedrag en spiegel het naar het hedendaagse shopmentaliteit. Volgende keer gaan we het hebben over vastberadenheid! We gaan er de volgende keer verder op inzoomen. Ik kijk ook erg uit naar jullie reactie’s en eigen ervaringen. Ik hoop dat je je kunt spiegelen aan deze blog en wij ervaringen met elkaar kunnen delen.

In the meantime check mijn instagram #julesstyling.

See you next time!

Sincerly,

Jules

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie