Event agenda mei 2019

Zondag 12 mei
Moederdag event met voorstelling Ma! | Jetty Mathurin e.a.

Moederdag event met voorstelling Ma! | Jetty Mathurin e.a. Swingende, humoristische en herkenbare moederdagshow.
Elke dag is Moederdag maar met ‘Ma!’ bezorg je je moeder de mooiste Moederdag die ze zich kan wensen. Oermoeder Jetty Mathurin zet samen met dochters Glynis en Nicole, cabaretier Jeffrey Spalburg, soulzanger Steffen Morrison en komisch talent Aries Sporkslede op zondag 12 mei alle moeders in het zonnetje.
Zie voor meer informatie klik hier.

Zondag 23 mei
The Black Dutch Entrepreneurs| Business Network Event

The Black Dutch Entrepreneurs| Business Network Event Het inspiratie-, kennis- en netwerkevent voor alle ondernemers georganiseerd door Black Dutch Entrepreneurs.
Voor meer informatie klik hier.

Vrijdag 24 mei
Bewust IN BEELD EVENT

Bewust IN BEELD EVENT BEWUST IN BEELD EVENT is hét zichtbaarheids- event voor maximaal 50 vrouwelijke ondernemers. Dit event is voor vrouwen die graag leren door te doen en te luisteren. Voor vrouwen die het lef hebben om uit hun comfortzone te gaan. Om actief die volgende stap in zichtbaarheid te zetten.
Zichtbaarheid gaat over zelfvertrouwen, lef en de kleur die jij neerzet in je communicatie en presentatie.
Ontvang veel tips, inspiratie en vooral ervaren en DOEN.
Voor meer informatie klik hier.

Zaterdag 25 mei
Curvy Business Ladies

Curvy Business Ladies ARI garderobestyliste presenteert met trots haar eerste zakelijke netwerk event; Curvy Business Ladies.
Op deze middag breng ik curvy ladies bij elkaar. Zowel startende als gevestigde business ladies en entrepreneurs zijn van harte welkom. Gezelligheid, inspiratie, ontmoeting en businesstalks zijn de speerpunten.
Klik voor meer informatie en kaartverkoop hier.Woensdag 29 mei
Media | Business

Inspireren, empowerment en ondernemen: dat zijn de kernwaarden van dit kennis- en netwerkevent waar we ondernemende vrouwen in de spotlight zetten. Waar enthousiaste en deskundige sprekers hun ervaringen en kennis met jou delen. Met als doel van en met elkaar te leren en de krachten te bundelen.
Voor meer informatie klik hier.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord