Do what you love and love what you Do

 

Een passende titel voor deze blog maar ook een motto die bij mij past.
Ik vind het altijd belangrijk dat ik de dingen doe die ik leuk vind en dit ook mijn levenspad.
De weg die ik aan het bewandelen ben heeft soms ook zijpaden. Dit herken jij vast wel?

In deze periode merk ik dat ik keuzes aan het maken ben. Zo heb ik onlangs bepaalde keuzes gemaakt rondom mijn praktijk, Twohearts Praktijk.
Mijn loondienstbaan triggert mij ook en hierin maak ik ook keuzes, tevens leer ik ook hieruit, life lessons.
En als ik nu ook kijk naar mijzelf, dan merk ik dat ik ook een korte coupe prettig vind, maar er komt nog iets gewaagds aan.

De keuzes die ik maak maak ik vanuit mijn hart en vanuit hoe het voelt voor mij. Het vertrouwen hierin is aan het groeien.

Als ik zo teruglees dan zorgt de keuze ook voor meer ruimte in mijn leven, meer vrijheid, meer energie en een gevoel van ´het is helemaal ok, niks moet.
En ‘do what I love and love what I do’. ´.
Nu wordt dit ook mijn laatste artikel die ik schrijf voor Vrouw op Eigen Benen. Ik houd van schrijven en delen, alleen op dit moment kan ik mij er niet toe zetten als het om een ´deadline´ gaat.

Dus blijf vooral voelen in je lijf, in je zijn en in je hart… voelt dit sprankelend? Als er een antwoord uitkomt weet je wat je verder mag doen.

Ik bedank je voor het lezen van mijn artikels (deze heb ik met plezier en liefde geschreven) de afgelopen maanden en tot weerziens.

Lieve groet van Annabella

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie