De arbeidsongeschiktheidsverzekering

De AOV-verzekering is vanaf 2024 een verplichting voor de ZZP’er

Daarom is het van belang dat jij als ondernemer nu al begint met het rondkijken en informatie begint in te winnen.
De verzekeringen zijn een behoorlijke kostenpost, waaruit toch ook best vaak blijkt dat de kleine letters helaas niet alles dekken.

Wij van Admi-Account BV denken ook graag mee met de ondernemers, in dit geval de ZZP’er.
Zo kwamen wij in contact met Jacqueline van SamSamKring, een alternatief voor de AOV voor alle ondernemers.

 

Jacqueline is sinds 2005 onderneemster en zij en haar man hebben een visie:

Wij vinden dat iedere ondernemer zou moeten zorgen dat hij als hij ziek is niet zonder inkomen zit. Veel ondernemers onderschatten de impact van ziekte op hun leven, hun gezin en hun onderneming. Wij zijn zelf ondernemers en hebben dit van dichtbij meegemaakt.

De hoge premie voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering schrikt veel ondernemers af. Of ze worden niet toegelaten vanwege “gezondheidsrisico’s”. Sluit je als ondernemer wel een AOV af, dan blijkt deze in de praktijk niet altijd uit te keren als dat wel nodig is. Wij snappen dus heel goed dat veel ondernemers hier niet voor kiezen. Dat doen we zelf ook niet (meer).

Met SamSam willen wij bijdragen aan het mogelijk maken van een betaalbare en eerlijke inkomensvoorziening tijdens ziekte voor ondernemers. 

De visie is o.a. wat ons van Admi-Account BV behoorlijk aanspreekt en hun werkwijze is duidelijk.
Zij werken met schenkingen, waarbij de ondernemers elkaar helpen d.m.v. een schenking als iemand arbeidsongeschikt raakt.
Jij als ondernemer kan deelnemen op het moment dat jij een volle 100% arbeidsgeschikt bent.

Je spaart elke maand 4,5% van dit inkomen op je eigen SamSam rekening wanneer jij stopt, kan je het geld op je rekening vrij besteden.
De voorwaarden zijn geheel helder en het mooiste, geen kleine lettertjes of uitsluiting.

De ondernemers helpen elkaar! Want er wordt met een groep ondernemers afgesproken elkaar financieel te ondersteunen op het moment dat hen iets overkomen.

Wat een fijn idee, dat dit kan en daarnaast de ondernemers elkaar helpen om de kosten te kunnen behappen.
Vooral fijn dat wij iedereen hierop kunnen attenderen en let op, als jij jou aan wilt melden als ondernemer, laat weten dat je via Admi-Account BV komt, dan krijg je een leuke eenmalige korting op de kosten en weet wel, voor ons zit hier geen bonus aan.

Onze bonus is de weet dat wij ondernemers van alle opties op de hoogte hebben gebracht!

 

Nathalie ten Caat -Bulo van Admi-Account.