Casual Chic Winter Look

Hi ladies

Alvorens ik van start ga met onze eerste Fashion Talk By Symone in 2018 wil ik alle volgers,nieuwe volgers en mede bloggers van Vrouw Op Eigen Benen een gelukkig en gezond 2018 toewensen, dat al jullie dromen en wensen ook in dit nieuwe jaar in vervulling mogen gaan. 

 

So ladies lets talk fashion now.. Shall we..?!

 

Today’s look Casual but Chic Winter look

 

 

Deze outfit kun je overdag zowel in de avond aan. Door de oversized blazer en pumps van de Primark oogt deze outfit chique. Ik ben dol op mijn casual winter lookjes, zitten comfy en zijn lekker makkelijk vooral als je plots naar een feest of diner moet. 

Als een ware fashionista of mode bewuste vrouw wil je er toch altijd tip top uit zien and of course that outfit has to be on fleek. Daarom is het belangrijk dat er altijd goeie basic items in je kledingkast hangen van zwarte en blauwe jeans broeken tot aan de zwarte oversized of op maat gemaakte blazers. Deze items zijn echt een musthave je kunt er niet genoeg van hebben. Natuurlijk vergeten we de basic sweaters en truien niet..! zoals je ziet past een sweater met een printje goed bij zo een look.

 

 

Deze prachte oorbellen met kwastjes van Lesara zijn dan ook de perfecte accessoires voor deze simple outfit. Maak deze simple look af met een leuke eyecatcher, dat heb ik dan ook gedaan met deze prachtige spiked clutch van de Primark.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ” Weave you clutch in the air like you already famous ” 

 

Fashion Highlight 

Met deze prachtige outfit bereikte ik dan ook mijn Fashion hoogte punt in 2017. Twee dagen na kerst werd ik door H&M benaderd als ze mijn foto op hun website mochten plaatsen. En ja daar stond ik dan in de #HM GALLERY tussen alle fashion instagrammers over de gehele wereld.

Zo zie je dat er altijd deuren voor je open zullen gaan als je blijft geloven in je zelf. De aanhouder wint, geloof in je eigen kunnen hoe moeilijk het leven ook is, en vooral blijven dromen because:

” Dream Do Come True “

Outfit Details 

Oversized Blazer/ Jeans /Pumps / Spiked clutch 

Primark

Sweater

H&M

Oorbellen met kwastje

Lesara

 

For more Fashion just follow me on 

Instagram 

MyFabulousCurves

or 

Your Curvy Fashion Blog  

Hoop dat ik jullie met deze Fashion Talk weer heb mogen inspireren.

Wat is jouw favoriete casual look..? Let me know in a comment.

See you on the next Fashion Talk By Symone

Yours Sincerely,

Symone 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie