De beste pancakes ever vind je bij The Griddle Cafe!

Mij krijg je in twee standen, of ik ben op reis of ik ben een reis aan het plannen. Ik houd van reizen en ik doe het zo vaak mogelijk. Op reis leer je andere culturen kennen, worden je ogen geopend voor andere gewoontes en gebruiken en je wordt soms ook met je neus op de feiten gedrukt waardoor je je realiseert hoe goed we het eigenlijk hebben in ons eigen kikkerlandje. Maar al reizende kom je ook in aanraking met andere keukens en gerechten, waarvan sommigen toch echt wel heeeeeel erg lekker zijn. Zo kreeg ik bij het Griddle cafe in Los Angeles de lekkerste pancakes ooit voorgeschoteld.

Populair hipster café

The Griddle cafe bevindt zich op Sunset Boulevard en je kan er terecht voor all-day breakfast en lunch. Vooral in de weekenden is het er erg druk en staan mensen in de rij om binnen te komen. Deze hipster tent is zelfs zo populair dat het haar eigen koopwaar heeft. Wil je dus verzekerd zijn van een plek dan is een reservering aan te raden. Eenmaal binnen, kan het feest beginnen! Het geklater van potten en pannen, de muziek en het geroezemoes van geanimeerde gesprekken zorgen voor een gezellige drukte. En als je geluk hebt, dan spot je ook nog een celebrity of twee!

Geweldige pancakes

Op het menu vind je diverse eigerechten, broodjes, chili, koffie, sappen, smoothies en natuurlijk de ge-wel-dige pancakes. De grappige namen van de gerechten wekken je nieuwsgierigheid en zorgen ervoor dat je stiekem ieder gerecht wel wil bestellen. Houd je in! Je bent in de USA en dat betekent dat de maaltijden ook Amerikaans groot zijn. No way dus dat je meer dan één gerecht op krijgt, tenzij je met elkaar gaat delen (of een doggy bag meeneemt). Hanteer jij, net als ik, het principe van Joey uit de populaire hitserie Friends en “Do you not share food”, ga dan voor de pancakes! Die moet je echt een keertje geprobeerd hebben! (En ook die zijn met geen mogelijkheid helemaal op te krijgen.) Menig celebrity staat er uren voor in de rij. Je kan tenslotte niet iedere dag zeggen dat je iets hebt gegeten, wat Leonardo DiCaprio ook in zijn mik heeft gedouwd. 😉

 

Geniet je liever van lokale gerechten in eigen land? Dan is het Schielandhuis in Rotterdam zeker een aanrader voor de lunch of een gezellig bakkie.

Meer food- en reistips en overheerlijke recepten vind je op mijn eigen blog
Voor een dagelijkse dosis inspiratie: volg mij op instagram

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie